ASISGUARD Ve ASPILSAN Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

Kayseri'de Asis Elektronik ve Bilisim Sistemleri AS (ASISGUARD) ile ASPILSAN arasinda "Stratejik Is Birligi Sözlesmesi" imzalandi.

ASISGUARD firmasindan yapilan yazili açiklamaya göre, ASISGUARD ile ASPILSAN arasinda Batarya Yönetim Sistemleri (BYS) ve Güç Dagitim Sistemleri konusunda is birligi protokolü imza töreni düzenlendi.

ASPILSAN Enerji Genel Müdürü Ferhat Özsoy, savunma ve kamu güvenligi teknolojilerine yönelik faaliyetlerini öz kaynaklariyla gelistiren, yüzde 100 yerli sermayeye sahip Türk firmasi ASISGUARD ile yapacaklari is birligi anlasmasi sonrasi birlikte basarili çalismalara imza atacaklarini belirtti.

Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfi sirketlerinden olduklarini aktaran Özsoy, "ASPILSAN Enerji olarak ASISGUARD ile batarya yönetim sistemi, güç dagitim sistemleri gibi teknolojilerin faaliyet ve ilgi alanlarinda yürütmeyi planladigimiz projelerde çalisiyor olacagiz. Bu kapsamda ülke ekonomisine hizmet ederek endüstrimizin gelisimine destek olmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Stratejik Is Birligi Sözlesmesi ile ilgili bilgi verin ASISGUARD Genel Müdürü Baris Düzgün de sunlari kaydetti:

"Türkiye'nin savunma sanayisi için fedakarca çalisan ve önemli sanayi kuruluslarindan olan ASPILSAN ile birlikte çalisacak olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Sayin Ferhat Özsoy’un nezdinde ASPILSAN ve tüm çalisanlarina bu zamana kadarki degerli katkilarindan ötürü tesekkür ediyoruz. SAHA EXPO'da atilan imzanin arkasindan yapilan çalismalar bizi bir adim daha ileri götürdü. Birlikte çalisilacak alanlari belirledik. Batarya yönetim sistemleri (BYS) ve güç dagitim sistemleri konu basliklari altinda ASPILSAN, ASISGUARD ile çalismayi seçti. Bundan sonra is birligimiz güçlenerek devam edecek."

Konusmalarin ardindan sözlesme imzalandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile