Aşk Bir Hayal 72. Bölüm özeti ve fragmanı

Aşk Bir Hayal 72. Bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı Aşk Bir Hayal dizisi aynı gün ve aynı saatinde ATV ekranlarına geliyor. Yine soluksuz olarak izlenecek dizide neler yaşanacağı ise merak konusu işte yeni bölümden ipuçları

Aşk Bir Hayal dizisnin 72. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Hasip, Miran'ın ellerinde can verir. Miran yol arkadaşını, kardeşini kaybetmiştir. Altay bir kez daha Miran'ı ellerinden kaçırmanın pişmanlığı içindedir. Asmin'le tekrar başka bir ülkeye yerleşme kararları gündeme gelmiştir.

Nevin artık kendini toparlamıştır. Doktor Fikret'ten izin alarak hastaneden ayrılır. Şahin Bey hala Fatma'nın acısını yüreğinde taşır. Artık tek amacı Fatma'nın oğlu Reşo'yu Miran'ın elinden alabilmektir.

Miran daha Hasip'in acısı taze iken kötülüklerine ara vermeden devam eder. Bir bombacı tutar. Amacı Altay'ın aracına bomba koyarak ondan sonsuza kadar kurtulmaktır. Tek aşkı yaşama sebebi Asmin'ine bir an önce kavuşmanın hayalini kurar. Asmin ve Altay çok mutludur, bir an önce işlerini ayarlayıp gitmek için hazırlanmaya başlamışlardır.

Altay işe gitmek için evden ayrılır, aracına biner. Bir patlama sesi duyulur. Altay'ın aracı patlamıştır. Ortalık cehennem yerine dönmüştür… Bombacı eserini büyük bir zevkle izler, Miran'a haber verir. Görev başarı ile tamamlanmıştır. Miran Hasip'in intikamını almıştır. Asmin bir kez daha çığlık çığlığa… Acaba Altay cehennem ateşinden kurtulabilecek mi?

Fragmandan da anlaşıldığı gibi dizi fanatikleri bu bölümde de bir an olsun ekran başından ayrılamayacaklar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile