ASKON Mersin Şube Başkanı Arslan Açıklaması

'Halkımız istikrar ve istikbali önceleyerek mevcut kazanımlara sahip çıkmıştır. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni bir sürece girmiştir. Yeni hükümet sistemiyle birlikte karar mekanizmaları daha çabuk işleyecek ve uygulamalar daha hızlı gerçekleşecektir.'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İçel Şube Başkanı Hasan Arslan, vatandaşların Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde istikrar ve istikbali önceleyerek mevcut kazanımlara sahip çıktığını belirtti.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk demokrasi tarihi açısından çok önemli olan seçim sürecini milletçe kazasız ve belasız bir şekilde geçirdiklerini bildirdi.

Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğine ve milli gelirini sürekli arttıracağına şüphe duymadıklarını belirten Arslan, "İş dünyası olarak istikrardan ve büyüyen Türkiye'den yana olduk. Çıkan bu sonucun ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Arslan, şöyle devam etti:

"Halkımız istikrar ve istikbali önceleyerek mevcut kazanımlara sahip çıkmıştır. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni bir sürece girmiştir. Yeni hükümet sistemiyle birlikte karar mekanizmaları daha çabuk işleyecek ve uygulamalar daha hızlı gerçekleşecektir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile