Atakum Belediye Personeli Daha Temiz Atakum Için Sahada

Atakum Belediye Personeli Daha Temiz Atakum Için Sahada

SAMSUN – Samsun’un Atakum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, kentte yaz aylarinda artan çevre kirliligine dikkat çekmek ve temizlik farkindaligi olusturmak için tam kadro sahaya çikti.

‘Daha temiz Atakum için sahadayiz’ sloganiyla baslatilan çalismaya, müdürden isçisine her pozisyondan personel katildi.

Ellerine aldiklari süpürgelerle sahaya inen çalisanlar, kentin sokaklarini adim adim süpürdü. Farkindalik etkinliginde, büyük miktarda çöp toplandi.

Temizlik Isleri Müdürü Serkan Iren, etkinligin kentte çevre temizligine dikkat çekmek amaciyla gerçeklestirildigini belirterek, “Daha temiz bir Atakum için, Atakum Belediye Baskanimiz Serhat Türkel’in talimatlari dogrultusunda farkindalik olusturmak, süpürgeci ekiplerimize destek amaciyla gönüllülük esasiyla pozisyon fark etmeden genel saha amirimiz, yazi isleri sorumlumuz, müdür arkadaslarimiz, tüm personel el ele, daha temiz bir Atakum için çalisiyoruz. Atakum’umuzda özellikle kalabaligin arttigi Temmuz - Agustos aylarinda vatandaslarimizin çöpleri yere atmasindan dolayi, yogun bir sekilde çöp tonajlari çikiyor. Ekiplerimiz 24 saat esasina göre çalismakta. Bütün Atakum’u sevenleri, daha temiz bir Atakum için daha duyarli olmaya ve etrafimizi temiz tutmaya davet ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile