ATO Baskani Baran AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Baskani Gürsel Baran, Anadolu Ajansinin düzenledigi "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve disinda çektigi fotograflari inceleyen Baran, "haber", "yasam" ve "spor" kategorilerinde en begendigi fotograflari seçti.

Baran, yasam kategorisinde Mehmet Emin Mengüarslan'in "Ari kuslarinin beslenme zamani", spor kategorisinde Ali Atmaca'nin "Sampiyon Mete Gazoz" isimli fotograflari için oy kullandi.

Haber kategorisindeki tercihi ise Mahmut Serdar Alakus'un "Cigerlerimiz yandi" adli fotografi olan Baran, AA muhabirine, seçimlerine iliskin sunlari söyledi:

"Fotograflari seçerken en çok üzerinde durdugum konu kardeslik, birlik, beraberlik ve dayanismaydi. Hissettim ki bunlara ihtiyacimiz var. Bunun için 'Ari kuslarinin beslenme zamani' fotografini seçtim. Spor alaninda ise basarilara çok ihtiyacimiz var. Dünya zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte insanimizin moralini düzelten özellikle bu tarz sportif etkinliklere ihtiyacimiz çok. Gurur duyduk."

Baran, haber kategorisinde "Cigerlerimiz yandi" adli fotografi tercih etme gerekçesini de "Su anda dünyanin gündeminde Yesil Mutabakat var. Dünyayi en çok mesgul edecek konulardan biri bu. Bundan sonra dogayla iç içe, kardesçe, dostça yasamayi ögrenmemiz lazim. Doganin, eger bizden intikam alirsa nasil zarar verebilecegini gördük orman yanginlarinda, bu yüzden bu fotografi seçtim." sözleriyle anlatti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile