ATSO Akademi’den ‘satış Teknikleri ve Pazarlama Yönetimi’ Eğitimi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ATSO Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ATSO Akademi’nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine önümüzdeki hafta ‘Satış Teknikleri ve Pazarlama Yönetimi’ eğitimi ile devam edeceğini bildirdi. Budak, “ATSO Akademi, Antalya iş dünyasına dönük kaliteli eğitim programları ile Son derece başarılı bir yapı olarak üyelerimize hizmet vermeye devam ediyor. 24 Temmuz 2012 tarihinde, 2. Grup Meslek Komitemizin (Tarım Ürünleri Toptan ve Perakende Tic.) talebiyle, çiçek sektöründe faaliyette bulunan üyelerimizin kalifiye ara eleman açığını gidermek üzere düzenlenecek olan ‘Satış Teknikleri ve Pazarlama Yönetimi’ eğitiminde, Prof.Dr. Şafak Aksoy tarafından katılımcılara, ‘Pazarlama nedir?’, ‘Pazarlama kuramı’, ‘Pazarlama kavramaları’, ‘Satış nedir?’, ‘Satış kavramı’, ‘Satıcı kavramı’, ‘Satışta başarı yolları nelerdir?’ gibi konular anlatılacak” dedi.

Anlatılacak konuların temelde bütün sektörleri ilgilendirdiğini belirten Budak, “Eğitime tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki www.atso.org.tr ATSO Akademi bağlantısından, Twitter twitter.com/ANTALYA_ATSO ve Facebook’ta ise facebook.com/AtsoAkademi’den takip edilebileceğini sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile