Avcı'nın eşi ve sevgilisi aynı ekranda

Devrimci Karargah soruşturması kapsamında tutuklanan Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın sevgilisi Kezban Küçük ve ...

Devrimci Karargah soruşturması kapsamında tutuklanan Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın sevgilisi Kezban Küçük ve eşi Şenay Avcı NTV'ye çıktı. Kezban Küçük, Hanefi Avcı ile ilgili soruya 'Sevgiliyiz gülüm' diyerek cevaplarken eşi Şenay Avcı, 'Eşime güveniyorum' dedi.





Zaman Gazetesi'ndeki habere göre, günlerdir ismi Hanefi Avcı'nın sevgilisi olarak basında yer alan Kezban Küçük 'Her Şey' programında Mirgün Cabas'ın sorularını cevapladı. 'Biz fikir sevgisiyiz' ifadesini kullanan Kezban Küçük, 'Bana evlenmeden sevgili olamayız' dedi. Ben eşimden boşandım o da boşanmak üzereydi' dedi.

Devrimci Karargah'la bir ilişkisinin olmadığını, 'PKK'lı' haberleri nedeniyle irkildiğini söyleyen Küçük', Hanefi Avcı'nın kendisine 'Gülüm gel ele ele çıkalım sevgiliyiz diyelim' dediğini aktardı. Kendisinin ise; 'Ben yeni boşandım, sen boşanma aşamasındasın' dedim ve doğru olmayacağını söyledim. O net olarak belirtmedi ama tutuklandığı gün boşanma sürecini yüzde 99 başlatacaktı. 'Bugün bir şeyler yapacağım' derdi.

Küçük, Hanefi Avcının boşanma süreciyle ilgili olarak ise şunları söyledi: 'İkna sürecine ben de katılıyordum ve kırmadan yapmaya özen gösteriyordu. Tüm mal varlığını eşine bırakmak niyetindeydi. Onun istediği her şeye 'tamam' diyordu; ben de tamam diyordum. Mal, mülk, para da gözümüz yoktu. Ben açıklayacağım dedi ve açıkladı, 'duygusal bağımız var' dedi.

AVCI'NIN EŞİ: KOCAMA GÜVENİYORUM
Kezban Küçük'ten sonra NTV'de Can Dündar'ın sorularını cevaplayan Hanefi Avcı'nın boşanacağı söyleyen eşi Şenay Avcı ise Küçük'ün iddialarını yalanlayan açıklamalar yaptı. 'Ailece onu çok seviyoruz' diyen Avcı, eşinin özel hayatıyla ilgili soruları ise 'Eşim kendinden emin biri ve herkes onun namuslu biri olduğunu biliyor. Eşime güveniyorum ve her zaman arkasındayım.' diye cevapladı.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile