‘Ayçiçeği Atölyesi’ Sergiye Hazırlanıyor

‘Ayçiçeği Atölyesi’ Sergiye Hazırlanıyor

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) bünyesinde oluşturulan ‘Enver Şengül Fotoğraf Atölyesi’nin uzun süredir yürütmekte olduğu ‘Ayçiçeği’ çalışması sona erdi.

Atölye fotoğrafçılarının deklanşöründen çıkan fotoğraflar, Aralık ayı içinde açılacak bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Atölye sorumlusu Fotoğraf Sanatçısı Enver Şengül, Trakya’nın en önemli simgelerinden biri olan ayçiçeğinin Son derece titiz bir çalışma ile fotoğraf projesi olarak ele aldıklarını ve bu güne kadar yapılmamış bir çalışmayı yürüttüklerini söyledi.

Çekiş çalışmasıyla birlikte ayçiçeğinin her yönünü belgelediklerini ifade eden Şengül, çekilen fotoğrafların Aralık ayı içinde bir sergide toplanacağını ve daha Sonra da çekilen fotoğrafların kitap olarak basılacağını söyledi.

Genel Koordinatörlüğünü EFOD Başkanı Serdar İyiiz’in yaptığı ‘Enver Şengül Fotoğraf Atölyesi’nde ‘Ayçiçeği’ çalışmasında; Remzi Eskikaplan, Müsebbih Ergin, Canan Çağlar Kaplıca, Nazan Ünsal Tuzkaya, Engin Deniz, Funda Ağaoğulları, Aygün Aykul Dığın, Yılmaz Aynalı, Deniz Özden, Selva Atalan, Esra Süsveren ve Nihan Arapoğlu fotoğraflarıyla katkıda bulundu.

EFOD Başkanı Serdar İyiiz, Edirne’nin sanayi devi Olin’in, projenin sergi açma ve kitap basma sponsorluğunu üstlendiğini kaydetti.

Olin’in Edirne’de başta spor ve eğitim olmak üzere birçok alana katkıda bulunduğunu kaydeden İyiiz, Olin Yağ Sanayi A.Ş. yönetimine teşekkürlerini sundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile