Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu'na Ziyaretler

Geçirdiği trafik kazasında yaralanan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ''geçmiş olsun'' ziyaretleri sürüyor.

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Mustafa Yormaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde, Aydın'ın en yaşlı efesi olan 82 yaşındaki Ali Rıza Cihan yörüklere özgü çıtlık ağacından yapılan nazarlığı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hediye etti.

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz, her zaman kendilerine destek olan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Ziyaretinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği-ne çalışmalarında başarılar diledi.

-Erzurumlular Derneği'nden ziyaret-

Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mansur Aslan, Başkan Yardımcısı Abdülhamit Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri de Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mansur Aslan, Başkan Çerçioğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, 133 No'lu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Koçarlı Sivil Toplum Örgütleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanları da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile