Bakan Göktas, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, devlet himayesindeki kiz çocuklariyla bayram kahvaltisinda bir araya geldi, huzurevini ziyaret ederek yaslilarla bayramlasti.

Bakan Göktas, Kurban Bayrami dolayisiyla ilk olarak Saray Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, devlet himayesindeki kiz çocuklariyla bayram kahvaltisinda bulustu. Çocuklarla tek tek bayramlasmasinin ardindan kahvalti yapan Göktas, onlarla sohbet etti ve merak ettikleri sorulari cevapladi. Bakan Göktas, “Bayramda insanlar sofralarini birlikte paylasir. Bizler de sofrayi sizlerle paylasmak istedik. Sizlerle birlikte oldugumuz için mutlu olduk” ifadelerini kullandi. Kahvaltinin ardindan çocuklar, Bakan Göktas’a el emegi tel kirma islemeli çantayi hediye etti. Göktas da çocuklara çesitli hediyeler verdi. Çocuklar, düzenleyecekleri açik hava sinema etkinligine katilmasi için Bakan Göktas’tan söz aldi.

“Sizler basimizin tacisiniz”

Ardindan Ümitköy Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Göktas, yaslilarin ellerini öperek bayramlarini kutladi. Yaslilarla sohbet eden Göktas, huzurevleri arasi turnuvalara katilan bocce takimlariyla ilgili bilgi alarak, bocce takimlarini Antalya’da düzenlenecek Huzur Bocce Liginde de görmek istedigini ifade etti.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade eden yaslilar gösterilen ilgiden dolayi Bakan Göktas’a tesekkür etti.

Göktas ise her firsatta huzurevlerindeki büyükleri ziyaret ettiklerini belirterek, "Insallah güzel bir bayram geçiririz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler basimizin tacisiniz. Bir eksiginiz varsa bizlere söyleyin. Allah sizlere uzun ömürler versin, agiz tadiyla güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum" dedi.

Ziyarette huzurevi sakinlerinden 88 yasindaki Sultan Demirtas "Yüreginden Seslenisler" isimli siir kitabini Bakan Göktas’a hediye etti. Bakan Göktas ise Demirtas’tan kitabi kendisi için imzalamasini istedi. Göktas, huzurevindeki atölyeyi de gezerek huzurevi sakinlerinden Taner Avci’nin yaptigi resimleri inceledi.

Sehit ailesini ziyaret etti

Bakan Göktas, ayrica Etimesgut’ta yasayan sehit Jandarma Astsubay Üstçavus Seçkin Çil’in ailesini de ziyaret etti. Sehidin esi, annesi ve çocuklariyla yakindan ilgilenen Bakan Göktas, sehit ailesinin bayramini da kutladi. Bakan Göktas, sehidin annesine Kur’an-i Kerim, esine Türk bayragi, çocuklarina çesitli hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile