Bakan Karaismailoglu'ndan Giresun'a 'Dal-Çik' Projesi Müjdesi

Bakan Karaismailoglu'ndan Giresun'a 'Dal-Çik' Projesi Müjdesi

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Giresun’da uzun zamandir gündemde bulunan Liman Kavsagi’nda "Dal-Çik" projesinin müjdesini verdi.

Giresun Belediyesi ve AK Parti Il Baskanligi’ni ziyaret eden Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Giresun’a yapilan ve yapilacak olan projelerle ilgili açiklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoglu, “AK Parti iktidari döneminde Giresun’a 37 milyar liralik yatirim yapilmistir. Hepsi Giresun’un büyümesi, hayatinin kolaylasmasi içindir. Hedeflerimiz var, insallah bu hedeflerimiz dogrultusunda çalismalarimiza devam edecegiz. Dünyanin en riskli yollarindan bir tanesi olan Egribel Geçidi’ni tünelle geçtik. Uzunlugu 5 bin 900 metre. Geçen yildan bu tarafa tek tüp olarak hizmet veriyor, simdi iki tüpünü de bitirdik. 14 Mayis’tan sonra rahat bir sekilde, sasali Egribel Tüneli’nin içerisinden geçecegiz. Egribel Tüneli de bugün itibariyla tamamen bitmistir ve hizmete veriyoruz. Vatandasimiz kullansin, hayati kolaylassin. Giresun sehir merkezini yakindan ilgilendiren hemen yani basimizdaki katli kavsak projemiz. Projelerimizi bitirdik, yatirim programina koyduk. Burayi da Giresun’un silüetini bozmadan, buraya yakisir bir sekilde alt geçit olarak yapiyoruz. 7 Haziran’da da ihalesi var; hayirli, ugurlu olsun Giresun” dedi.



"Bakanimiz bekledigimiz müjdeyi verdi"

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu ise, “Bakanimiz Cumhurbaskanimizin talimatiyla öz Giresunlu olarak hiçbir zaman Giresun’u yalniz birakmadi. Cumhurbaskanimizla beraber her zaman bir eli Giresun’daydi. Yogun programlarina ragmen bugün de ilimize gelerek bizim beklentilerimizle alakali projelerin müjdesini verdi. Sehrimiz adina sükranlarimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile