Bakırhan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bakırhan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) Siirt Belediye Başkan adayı Tuncer Bakırhan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Barış Mahallesi Orhan Doğan Kent Parkı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Bakırhan, muhtarların katılımcı demokrasinin en önemli temel taşlarından biri olduğunu söyledi.

BDP’li belediyelerin toplumun her kesimine eşit hizmet götürmesi ve yönetime halkın katılımını sağlaması gerektiğini belirten Bakırhan, "Bu önemli değişimin yaşanmasında en önemli faktör halkın ve halkın temsilcilerinin birebir belediye yönetimine katılmasındandır. Bu nedenle tüm merkez ve köy muhtarlarının bu anlamda katkıları azımsanmayacak düzeydedir. Siirt’i halkların merkezi haline getirmek için muhtarların bu katkılarına ihtiyaç duyuyoruz. Halkın yaşadığı sorunları en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu ve bu anlamda belediyecilikte hizmetlerin zamanında ve doğu yapılması için muhtarların katkısına büyük önem veriyoruz" dedi

BDP Siirt Beleye Eşbaşkan adayı Belkıza Epözdemir ve BDP’li yöneticilerinin de katıldığı toplantı, karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile