Balçova Ile Ukrayna Arasinda Dostluk Köprüsü

Balçova Ile Ukrayna Arasinda Dostluk Köprüsü

Balçova Belediyesi ile Ukrayna’nin Bilhorod-Dnistrovskiy Belediyesi arasinda, kardes kent antlasmasi imzalandi. Imza töreni için Izmir’e gelen heyet, Balçova’da incelemelerde bulunurken, Izmir’in tarihi alalarini gezdi.

Balçova Belediyesi ile Ukrayna’nin Bilhorod-Dnistrovskiy Belediyesi arasinda; turizm, ticaret, kültür alanlarinda is birlikleri gelistirmek amaciyla kardes kent protokolü imzalandi. Imza töreni için Balçova’ya gelen Bilhorod-Dnistrovskiy Belediyesi Belediye Baskani Vitalii Hrazhdan ve beraberindeki resmi heyet, Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya’yi ziyaret etti. Balçova Belediyesinin meclis üyelerinin de katildigi toplantida, iki kentin tanitimlari yapildi.

Belediye Baskanlari Fatma Çalkaya ve Vitalii Hrazhdan’in imzaladigi protokolün ardindan Baskan Çalkaya, konuk heyete semt evleri, kadin kooperatifi, spor tesisleri ve engelli rehabilitasyon merkezini gezdirerek yaptiklari hizmetleri yerinde anlatti. Balçova’nin ve Izmir’in tarihi ve dogal güzelliklerine hayran kaldiklarini ifade eden Bilhorod-Dnistrovskiy Belediyesi Belediye Baskani Vitalii Hrazhdan, iki kentin kardesliginin güçlenerek büyüyecegine inandigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile