Bartın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Bartın İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Vali İsa Küçük, Kültür Merkezi Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, Bartın'da 2012 yılı içinde 1 milyar 186 milyon 852 bin lira bedelli 336 proje uygulandığını söyledi.

Bu projelerden 14'ünün bitirildiğini, 47'sinde ihale aşamasına gelindiğini ifade eden Küçük, ''Bu projelerde, ulaşım sektörü yüzde 68'lik oranda harcamayla birinci, tarım sektörü ikinci, enerji ve eğitim üçüncülük ve dördüncülükleri paylaşmaktadır'' diye konuştu.

Eğitim alanında da vilayet olarak tüm imkanları seferber ettiklerini aktaran Küçük, bu yılki Lisans Yerleştirme Sınavı'nda il bazında Türkiye birincisi olduklarını hatırlattı.

Küçük, elde edilen başarının Bartınlı yöneticiler ve öğretmenlere önemli sorumluluklar yüklediğini vurgulayarak, ''Bu seviyeyi hep muhafaza edeceğiz. Eskiden sadece Bartın'ın gözü üzerimizdeyken şimdi ise tüm Türkiye'nin gözü üzerimizdedir. Tüm çalışmalarımızda en iyisini yapmaya dikkat ettik. Çalışınca olduğunu görmüş olduk'' diye konuştu.

Toplantıda, yatırımcı bölge müdürleri yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da katıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile