Başakşehirliler Ramazana Ahmet Özhan’la “merhaba” Dedi

Başakşehirliler Ramazana Ahmet Özhan’la “merhaba” Dedi

Başakşehir Belediyesi, Ramazan gecelerini usta sanatçı Ahmet Özhan konseriyle başlattı.

Ramazan programlarının ilk gecesinde Sular Vadisi'nde sahne alan Özhan, harika yorumu ile Başakşehirlileri mestetti.
Ramazan programının açılışında bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bu ayın birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirmesi dileğinde bulundu. Uysal, Başakşehir’in dört bölgesinde dört büyük organizasyon yaptıklarını, dört alanda birden etkinlik yapan tek belediye olduklarını belirtti ve Başakşehirliler’in Ramazanını kutlayarak sağlık ve afiyet içinde bayrama ulaşmalarını diledi.
Başkan Uysal, Sular Vadisinde düzenledikleri Ramazan Etkinlikleri ile vatandaşlara keyifli bir Ramazan geçirmeye çalıştıklarını, bunun için uzun bir zaman önce hazırlıklara başladıklarını söyledi. Sular Vadisi'ni, ulusal festivallere de ev sahipliği yaparak, tam manasıyla bir “Kültür Vadisi” yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Uysal, tüm çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a da, bu vadiyi kullanımlarına tahsis ettiği için teşekkür etti.
Başkan Uysal’ın açılış konuşmasından sonra sahne alan Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan, vadiyi dolduran Başakşehirliler için sevilen şarkılarını seslendirdi. Tasavvuf müziğinin seçkin örnekleri ile konserini sürdüren Özhan’ın şarkılarına çok sayıda Başakşehirli de eşlik etti. Coşkunun hiç eksik olmadığı konserde Özhan’ın şarkıları zaman zaman duygusal anların yaşanmasına da yol açtı.
Sular Vadisi'ndeki programla aynı saatlerde, Bahçeşehir’in gölet bölgesinde ünlü müzisyen Tuluyhan Uğurlu sahnedeydi. Uğurlu, Mehteran eşliğinde icra ettiği parçalarıyla Bahçeşehirlilere müstesna bir Ramazan gecesi yaşattı. Başakşehir Belediyesi, Gölet bölgesinde çocuklar için de çeşitli oyunlar sergiledi.
Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan programı yaptığı bir diğer bölge olan Güvercintepe-Altınşehir’de ise, Serdar Sevinç eşliğinde ünlü şiir yorumcusu Uğur Aslan sahne aldı. Belediyenin organizasyon yaptığı bir diğer bölge olan Şahintepe Şafak Meydanında da, Şahintepe Dernekler Platformunun düzenlediği etkinlikle Ramazan programları başlamış oldu. Şahintepeli tüm dernek başkanları, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a, mahallelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile