Baskan Acar yayimladigi mesajda su ifadeleri kullandi:
"Bizler ilk emri ‘Oku’ olan ve ‘Bana bir harf ögretenin kirk yil kölesi olurum’ düsturuyla medeniyetler insa etmis bir inancin mensuplariyiz.
Dünyadaki en onurlu mesleklerin basinda gelen ögretmenlik; emek, özveri, sabir ve hosgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karsilikla ölçülemeyecek kadar degerli ve saygin bir meslektir.
Büyük fedakârlik göstererek, gelecegimizin teminati sevgili yavrularimizi bir cevher gibi isleyen, onlara iyiyi ve dogruyu gösteren, milli ve manevi degerlerimizi aktaran, teknolojik gelismelere bagli olarak; bilginin üretilmesi, gelistirilmesi ve gelecege aktarilmasi sürecindeki öncü rolü yadsinamaz bir gerçektir. Bu duygu ve düsüncelerle tüm ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutlarim."
Baskan Acar'dan 24 Kasim Ögretmenler Günü Mesaji
AK Parti Odunpazari Ilçe Baskani Av. Ali Acar, 24 Kasim Ögretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayimladi.



















