Başkan Ak Ramazan Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Ak Ramazan Ziyaretlerini Sürdürüyor

“Mahallede İftar Var” programlarının ardından yaptığı ev ziyaretleri ile takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa bir hastanın kapısını çalarak 'geçmiş olsun' dedi.


Kızı Emine Hoşgör(45) ile birlikte yaşayan 67 yaşındaki Seyyide Hoşgör, Başkan Ak’ın sürpriz ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kızı Emine Hoşgör ise, “Ziyaretiniz anneme moral oldu. Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti. Daha sonra iki oğlu ve bir kızı olan Fatma Depedelen’i ziyaret ederek gıda yardımında bulunan Başkan Ak, ailenin herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Fatma Depedelen de teşekkür ederek “Bizleri düşünüp ziyarete gelmenizden çok mutlu oldum” yanıtını verdi.

Mustafa Ak, ardından 7 yaşındaki kızı Elif ile birlikte yaşayan Güler Benli’nin (40) konuğu oldu. Protezli bacağı nedeniyle yürümekte zorlanan Benli, kendisine geçen yıl akülü araba yardımında bulunan Başkan Ak’a tekrar teşekkür ederek “Her zaman yanımızda olan bir Başkansınız. Desteğiniz bize güç verdi” diye konuştu.

Başarılı karnesinden dolayı Elif’e oyuncak bebek hediye eden Başkan Ak, küçük kıza “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” diye sorunca Elif’in yanıtı ise “Doktor olup annemin ayağını iyileştirmek istiyorum” oldu

Pazarda bazlama satarak geçimini sağlayan Benli’ye gıda yardımında da bulunuldu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile