Baskan Akman Isçinin Yüzünü Güldürdü

Baskan Akman Isçinin Yüzünü Güldürdü

Van’in Tusba Belediyesi ile Hizmet-Is Sendikasi arasinda isçilerin maas ile sosyal haklarinin iyilestirilmesini saglayacak ek protokol imzalandi.

Tusba Belediye Baskani Salih Akman ile Hizmet-Is Sendikasi Van Sube Baskani Fatih Akdeniz tarafindan imzalanan ek protokolün belediyede çalisan tüm isçileri kapsadigi belirtildi. Yapilan ek protokol imza programinin ardinda kisa bir açiklama yapan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, belediye yönetimi olarak her zaman isçilerin ve çalisanlarin yaninda olduklarini söyledi.

Beden yükünün agir oldugu, proje ve çalismalarda en fazla alin terini isçilerin döktügünü dile getiren Baskan Akman, “Biz belediye yönetimi olarak her zaman alin teri döken, emek veren isçi kardeslerimizin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Isçinin yüzü gülerse hizmete kalite gelir, hizmete kalite gelirse Tusbalilarin yüzü güler. Bugüne kadar oldugu gibi bu günden sonra da isçi kardeslerimizle el ele vererek Tusbamiz için çalismaya devam edecegiz. Isçi kardeslerimize hayirli olsun” dedi.

Kisa bir açiklama yapan Hak Is Sendikasi Van Sube Baskani Fatih Akdeniz ise Tusba Belediyesi’nde çalisan isçilerin yapilan bu ek protokolle daha rahat nefes alacaklarini kaydetti.

Akdeniz, “Ek protokolün belediye çalisanlarimiza hayirli olmasini diliyorum. Isçi kardeslerimizin yüzünü güldüren Tusba Belediye Baskani Sayin Salih Akman’a da cani gönülden tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile