Başkan Altepe’den Bursaspor’a Tam Destek

Başkan Altepe’den Bursaspor’a Tam Destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya şampiyonluk sevincini yaşatan ve 3 yıldır da önemli başarılara imzasını atan Bursaspor’a desteklerinin süreceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) yönetiminin, 16 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor takımı için verdiği moral yemeğine katıldı.

DOSAB Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Mustafa Oran’ın öncülüğünde gerçekleştirilen yemeğe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Bursaspor Kulübü yöneticileri Necmettin Kocaman, Öztürk Yazıcı, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı İlhan Parseker, sanayici, iş adamları, yardımcı antrenörler ve sporcular katıldı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ekip ruhu ile büyük başarılara imza attıklarını, Bursa’ya yeniden bu mutluluğu yaşatmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’un başarısıyla Bursa’yı Avrupa’ya tanıttığını ifade ederek, “Bursaspor gözbebeğimizdir. Bursa’ya şampiyonluk yaşatan takımımızla gurur duyuyoruz. Bursa, büyük değerleri olan bir şehir. Yeni destanlar yazacağız. Her yıl Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Şampiyonluklara abone olacağız. Bu hafta tarih yazılacak” diye konuştu.

Daha sonra Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan Başkan Altepe'ye Bursaspor’un formasını hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile