Başkan Altınok Öz Genç Çiftlerin Nikahını Kıydı

Başkan Altınok Öz Genç Çiftlerin Nikahını Kıydı

Üç çiftin nikahını kıyan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, genç çiftlere Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulunarak ömür boyu mutluluklar diledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, üç çiftin nikahını kıydı. Ayşin Sisa ile Ertan Selvi, Kartal Belediyesi Kreş personeli Aylin Ozgan ile Emirhan Dumlu ve Lale Göler ile Yılmaz Kalkan’ın nikahlarını kıyarak çiftlerin heyecanlarına ortak olan Başkan Altınok Öz gençlere, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulunarak ömür boyu mutluluklar diledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Kreş personeli Aylin Ozgan ile Emirhan Dumlu’nun nikahını kıydı. Nikah törenine; Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, genç çiftin yakınları ile aileleri katıldı.

Genç çiftin evlilik cüzdanını geline veren Başkan Altınok Öz, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocukların yetiştirilmesi temennisinde bulunarak çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Lale Göler ile Yılmaz Kalkan çiftinin nikahını kıydı. Nikah törenine CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Yücel Süslü ve çiftin yakınları katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini yapan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, genç çifte aile cüzdanını verdi. Nikah sonunda Başkan Altınok Öz, genç çiftlere mutluluklar dilerken milletvekilleri ise iyi dilek temennilerinde bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ayşin Sisa ve Ertan Selvi çiftinin nikahını kıydı. Genç çifte aile cüzdanını takdim eden Başkan Altınok Öz, kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile