Baskan Angi Açiklamasi '22 Yildir Oldugu Gibi Bundan Sonra Da Tüm Gücümüzle Ülkemiz Ve Milletimiz Için Çalisacagiz'

Baskan Angi Açiklamasi '22 Yildir Oldugu Gibi Bundan Sonra Da Tüm Gücümüzle Ülkemiz Ve Milletimiz Için Çalisacagiz'

AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, partisinin 23. kurulus yildönümü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi. Milletin bagrindan dogan ak davanin 23 yildir ülkeye hizmet ettigini ifade eden Baskan Hasan Angi, kurulustan bu yana partinin her bir kademesinde görev yapan, milleti için alin teri döken tüm yol arkadaslarina tesekkür etti, ebediyete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diledi.

Baskan Angi, “Partimiz 23 yil önce ‘aydinliga açik, karanliga kapali’ diyerek ‘insani yasat ki devlet yasasin’ düsturuyla siyasi arenadaki yerini almis, siyasi ve ekonomik istikrarsizlik ile kaosun hâkim oldugu bir dönemde milletin umudu olmustur. 23 yil içerisinde asirlik proje ve hizmetlere imza atan partimiz aziz milletimizin de destegiyle basta 15 Temmuz hain darbe girisimi olmak üzere iç ve dis odaklarin saldirilarina karsi her zaman dik durmustur. Türlü kumpas ve oyunlara ragmen ülkemiz AK Parti ile birlikte çag atlamis, egitimden sagliga, güvenlikten adalete, ulasimdan enerjiye, sanayiden spora her alanda devrim niteliginde çalismalar gerçeklestirilmistir” dedi.



“Konya’miz için kosturacagiz”

“Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde baslayan kutlu yürüyüsümüz hamdolsun 2001 yilindan bu yana kesintisiz bir sekilde devam ediyor” diyen AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, “Iktidara geldigimiz ilk günden beri sehrimizin her bir karis topragini bereketlendirecek eser ve hizmetlere imza atmaya devam ediyoruz. AK davanin AK kadrolari olarak 22 yildir oldugu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle ülkemiz ve milletimiz için çalismalarimizi sürdürecegiz. Partimizin çesitli kademelerinde görev yapan tüm yol arkadaslarimizla birlik içerisinde hemsehrilerimizle iç içe olacagiz. Bakanlarimiz, milletvekillerimiz, ilçe baskanlarimiz, belediye baskanlarimiz ve tüm teskilat mensuplarimizla el ele vererek Konya’miz için kosturacagiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Angi, açiklamasinin devaminda su ifadelere yer verdi: “14 Agustos Çarsamba günü Konya il teskilati olarak diger 12 ilimizle birlikte Ankara’da genel merkezimizin toplantisina katilacagiz. Konya’da ayrica bir program olmayacak. Bu vesileyle ilk günden beri Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i ve partimizi bagrina basip her zaman destek veren, Türkiye Yüzyili’ni birlikte insa ettigimiz kiymetli hemsehrilerimize ve aziz milletimize sükranlarimizi arz ediyorum. Bugüne kadar partimizin çesitli kademelerinde hizmette bulunmus tüm dava arkadaslarima tesekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaslarima yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 23. kurulus yili kutlu olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile