Baskan Avci Çocuklara Verdigi Sözü Tuttu

Baskan Avci Çocuklara Verdigi Sözü Tuttu

Altieylül Belediyesi’nce düzenlenen uçurtma senligine gösterilen yogun ilgiden dolayi uçurtma tedarik edemeyen çocuklarin adreslerine Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci’nin talimatiyla uçurtmalari teslim edildi.

Bahçelievler Mahallesi Rüzgâr Caddesi Dis Hastanesi Karsisinda bulunan yürüyüs parkurunda 26 Eylül Pazar günü düzenlenen uçurtma senligine vatandaslarin ilgisi yogun olmustu. “Uçurtma Bahane! Gönül Çocuk Olmak Ister” sloganiyla vatandaslar ile bulusan Altieylül Belediyesi, vatandaslardan da büyük takdir toplamisti. Gökyüzünü süsleyen uçurtmalarin yani sira çuval yarisi, halat çekme yarisi ve yumurta tasima gibi çesitli oyunlari oynayan çocuklar güzel bir gün geçirmis, uçurtmaya ulasmada problem yasayan çocuklara da Baskan Avci evlerine kadar uçurtmalarini ulastiracagi sözünü vermisti.

860 adrese Bin 81 uçurtma ulastirdilar

Altieylül Belediyesi, genç nesil için düzenledigi etkinlik ve çesitli organizasyonlar ile vatandaslarin yaninda olmayi sürdürüyor. “Uçurtma Bahane! Gönül Çocuk Olmak Ister” sloganiyla düzenlenen uçurtma etkinligine vatandaslarca gösterilen ilginin yogunlugundan dolayi uçurtma tedarik edemeyen çocuklara uçurtmalarini evlerine kadar getirecegi sözünü veren Baskan Avci, verdigi sözde durarak uçurtmalarini teslim etti. Baskan Avci’nin talimati ile 860 adrese 1081 uçurtma götüren Altieylül Belediyesi, bir kere daha vatandaslarin takdirini kazandi. Gerçeklestirdikleri uçurtma senligi ile Altieylül’de güzel bir etkinlik yaptiklarini, uçurtmaya ulasamayan çocuklara da söz verdikleri gibi uçurtmalarini teslim ettiklerini dile getiren Baskan Avci “ 26 Eylül’de düzenledigimiz uçurtma senligimizden tüm Balikesirli hemsehrilerim memnun ayrilmislardi. Fakat ilginin yogun olmasindan dolayi bazi çocuklarimiz uçurtmalarina ulasmada sikinti yasadi. Bu durum da bizleri ziyadesiyle üzdü. Bizler de akabinde uçurtma tedarik edemeyen aileleri belirleyerek çalismalarimiza basladik. Nihayetinde de Allah’in izniyle 860 adrese 1081 adet uçurtmayi ulastirdik. Daha önce gönül almaya; gönülde kalmaya devam edecegiz demistik. Gönül almanin gönülde kalmanin mutlulugunu tüm Altieylül Belediyesi olarak yasadigimizi söylemekten gurur duyuyoruz. Insallah vatandaslarimiz tarafindan yogun ilgi gören uçurtma senligimizin tekrarini en kisa sürede gerçeklestirecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile