Baskan Balaban'dan Bayramin Birinci Günü Yogun Mesai

Baskan Balaban'dan Bayramin Birinci Günü Yogun Mesai

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Kurban Bayraminin birini gününde Huzurevi’nde yasayan vatandaslari ziyaret ederek hem bayramlarini hem de Babalar Günü’nü kutladi. Balaban ziyaretin ardindan mahalle ziyaretlerinde bulunarak hem esnafla hem de vatandasla bayramlasti.

Seçildigin ilk günden itibaren saha olacaginin sözü veren Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Kurban Bayrami’nin ilk günü yogun mesaide bulunarak vatandas ve esnafla bir araya geldi. Baskan Balaban, ilk olarak Manisa Huzurevi Vakfi’na bagli Özel Huzurevi’ni ziyaret etti. Baskan Balaban’a Belediye Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen ve Kültür Müdürü Yasemen Siktas eslik etti.

Baskan Balaban ziyarette yaptigi konusmada, yaslilarin toplumun temel diregi oldugunu ifade ederek, “Yaslilarimiz bizim için çok önemli. Onlara sahip çikmak ta bizim en önemli görev. Özellikle önemli günlerde ve bayramlarda bu tür ziyaretlerimizi gerçeklestirerek yaslilarimiz ile bir arada olmaya devam edecegiz. Ayrica belediyemiz bünyesinde Kent Orkestramizda belirli araliklarla huzurevlerimizde verecekleri konserler ile güzel bir eglence yasatmaya devam edecek” diye konustu.

Baskan Balaban konusmasinin ardindan Kent Orkestrasi’nin verdigi minik konser de huzurevi sakinleriyle beraber oynayip mutluluklarina ortak oldu.

Baskan Balaban daha sonra Ismail ve Muhammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’nda bulunan vatandaslari ziyaret ederek sohbet etti. Baskan Balaban her iki huzurevi ziyaretinde vatandaslarin hem bayramini hem de Babalar Günü’nü kutlayarak hediye takdim etti.

Esnaf ve vatandasla bulustu

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, huzurevleri ziyaretlerinin ardindan Karaköy’de esnaf ve vatandaslar ile bir araya geldi. Baskan Balaban, Topçuasim, Kuyualan ve Ayn’i Ali mahallelerinde esnaf ve vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutladi. Vatandaslarin yogun sevgi gösterisinde bulundugu Baskan Balaban, daha sonra kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulunarak Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerin hem çalismalarini yerinde inceledi hem de personelin bayramini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile