Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'En Güzel Hizmetleri Yapacaginiz Inancindayim'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'En Güzel Hizmetleri Yapacaginiz Inancindayim'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Sarkikaraagaç Belediye Baskani Ali Göçer’i ziyaret etti. Ali Göçer’in ilçeye en güzel hizmeti verecegi inancinda oldugunu belirten Baskan Basdegirmen, “Isparta Belediyesi olarak yapacaginiz her çalismaya destek olacagimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ilçe ve belde ziyaretleri kapsaminda Sarkikaraagaç ilçesini ziyaret etti. Sarkikaraagaç Belediye Baskani Ali Göçer’i ziyaret eden Baskan Basdegirmen, karsilikli görüs alisverisinde bulundu. Ziyarette Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Özler Erdogan, Belediye Meclisi Üyeleri Abdullah Ergin ve Ibrahim Kocabas ile AK Parti Sarkikaraagaç Ilçe Baskani Mustafa Karanfil de yer aldi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilen Sarkikaraagaç Belediye Baskani Ali Göçer’e hayirli olsun dileklerini ileterek, Il Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yaparken, memleketine belediye baskani seçilmenin gurur verici bir olay oldugunu söyledi.

Bürokrat ve belediye baskani olarak Ali Göçer’in en güzel hizmetleri yapacagi inancinda olduguna deginen Baskan Basdegirmen, “Daha önceki görevinizin bu iste bir avantaj oldugunu düsünüyorum. Çünkü Ankara ile baglantiniz bürokrat olarak nelere ihtiyaç oldugunu bilen bir kisisiniz. Bu avantaji Sarkikaraagaçli hemsehrilerimiz için en iyi sekilde kullanacaksiniz. Sarkikaraagaç’tan çikmis bir milletvekilimiz var, milletvekillerimiz ve Ankara’da bakanlarimizla güzel hizmetler getireceksiniz. Bizim de üzerimize düsen bir vazife varsa desteklerimizle ilçemize çok daha güzel hizmetleri yapacagimiz inancindayim. Insallah önümüzdeki 5 yillik sürede vatandaslarimizin verdigi oylarin hakkini layikiyla vererek basimiz dik, alnimiz açik olarak dönemi geçirecegimiz inancindayim. Isparta Belediyesi olarak yapacaginiz her çalismaya destek olacagimizi belirtmek istiyorum. Allah kolaylik versin basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Sarkikaraagaç Belediye Baskani Ali Göçer’e günün anisina gül tablosu hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile