Baskan Basdegirmen'e Mahalle Ziyaretinde Coskulu Karsilama

Baskan Basdegirmen'e Mahalle Ziyaretinde Coskulu Karsilama

Isparta Belediye Baskani Sükrü Baskan Basdegirmen, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaslarin engelli bireyler için yapilan hizmetleri hatirlatip tesekkür etmesi üzerine Basdegirmen, " Göreve geldigimiz güne kadar 30 adet akülü tekerlekli sandalye dagitilmis. 4,5 yil içerisinde biz 360 adet akülü tekerlekli sandalye dagitimi gerçeklestirdik" dedi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleye gelisinde vatandaslar ve çocuklar mesaleler ve atilan havai fiseklerle karsilanan Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Gelecegin Sehri Isparta için çalismalarin araliksiz sürdürüldügünü söyledi.



Fatih Spor Kampüsü içerisine boks ringi isteyen ve bu sayede müsabakalar düzenleyebileceklerini söyleyen bir vatandas böylelikle kendilerini spor anlaminda daha da gelistirebileceklerini söyledi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de bu konuda çalisma yapilmasi noktasinda daire müdürlerine talimat verdi. Mahallerine yapilan her türlü hizmetten dolayi ayri ayri tesekkür eden bir vatandas ise mahallelerindeki caminin avlusunun yenilenmesi ve kilit tasi dösenmesinden dolayi çok memnun olduklarini aktardi. Vatandas, mahallelerinin en büyük eksikliklerinden birisinin de dügün salonu oldugunu dile getirirken, “Mahallemizde bir dügün salonumuz yok” dedi.

Baskan Basdegirmen ise vatandasin dügün salonu talebine karsilik bu konuda çalisilmasi talimati verdi. Baskan Basdegirmen, muhtarlik ofisinin de bulundugu alanda 500 metrekarelik bir dügün salonu için proje çalismalarina baslanilmasi talimati verirken, “Zemin kati sosyal tesis, üst kati dügün salonu seklinde bir proje hazirlayalim. Bir ay içerisinde proje tamamlansin. Mahallemizin o eksikligini de gidermis olalim” diye konustu.

Konusmasinda engelli vatandaslarinda bütün problemleriyle ilgilendiklerini hatirlatan Basdegirmen, " Göreve geldigimiz güne kadar 30 adet akülü tekerlekli sandalye dagitilmis. 4,5 yil içerisinde biz 360 adet akülü tekerlekli sandalye dagitimi gerçeklestirdik. Biz bu isi çok önemsiyoruz. Manuel tekerlekli sandalye olarak çok daha fazlasini dagittik. Engellilerimizin evlerindeki bankolarina, girislerine kadar her türlü sorunlariyla ilgilendik. Evlerindeki elektrikli karyolasina kadar tüm isteklerini yerine getirdik, kisisel bakimlarini yaptik, yapiyoruz. Yasli ve engelli vatandaslarimizin her zaman emrindeyiz. Belediye sosyal bir belediyecilik. Sayin Cumhurbaskanimiz bunu bize böyle ögretti. ‘Sosyal belediyecilik demek insana dokunmak demek, isteklerini yerine getirmek demek’ dedi ve biz bu yolda tüm insanlarimizin her türlü ihtiyaçlarini karsilamak için Allah’in izniyle yanlarindayiz. Bundan sonra da yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.

Yine bir vatandas hastasina tekerlekli sandalye talebinde bulunurken bu talepte aninda karsilik buldu. Programin ardindan Fatih Mahallesi Muhtari Osman Baspinar ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Isparta Subesi Baskani Ali Savci tarafindan Baskan Basdegirmen’e tesekkür plaketi sunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile