Baskan Bünyamin Demir Ögrencilerin Karne Mutlulugunu Paylasti

Yariyil tatiline giren ögrencilere karnelerini vererek coskularina ortak olan Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, “Yeniden ders zili çalana kadar hepinize iyi bir tatil diliyorum” dedi.

2021-2022 egitim-ögretim döneminin ilk yarisi tamamlandi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde ögretim gören ögrenciler 15 günlük yariyil tatiline girdi. Egitim ögretim yilinin sömestr tatiline girmesi nedeniyle Güngören’deki Sehitler Ilkokulu’nda tören düzenlendi.

Törene Güngören Kaymakami Zeyit Sener, Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, Milli Egitim Müdürü Ferhat Öztürk katildi.

Baskan Demir, ögrencilerin karne heyecanina ortak olarak ögretmenlerle birlikte ögrencilere karnelerini verdi.

"Ögrenci istasyonlarindan bugüne kadar 25 bin ögrenci faydalandi"

Baskan Demir, yaptigi konusmada karnelerini alan tüm ögrencileri kutlayarak: “Biliyoruz ki çok yogun ve yorucu bir sezon geçirdiniz. Yeniden ders zili çalana kadar hepinize iyi ve verimli bir tatil diliyorum. Ögrencilerin bu noktaya gelmesinde emegi geçen egitim camiasina tesekkür ediyorum. Ögrenciler için her daim çalismaya devam ediyoruz. Hizmete açtigimiz ögrenci istasyonlarindan bugüne kadar 25 bin ögrenci faydalandi. Güngören’deki ögrencilerin daha iyi olanaklara sahip olmalari için gece gündüz çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile