Baskan Büyükkiliç'a Ziyaretçi Akini

Baskan Büyükkiliç'a Ziyaretçi Akini

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Çorum Mecitözü Kaymakami, Antakya Ticaret Odasi ve Sanayi Odasi Baskani, AK Parti Meclis Üyesi ve Erdemli Mahalle Muhtari, Toprak Mahsulleri Ofisi Kayseri Sube Müdürü, Sihhi Tesisatçilar Odasi Dernek Baskani ve yönetimi, Dis Hekimleri Odasi Baskani, Develi Sihli Mahalle Muhtari ile Atatürkçü Düsünce Dernegi Kayseri Subesi Yönetim Kurulu’nu kabul etti.



Yerel yönetim hizmetlerini gönül belediyeciligi anlayisiyla yürüten Baskan Büyükkiliç, kamu kurum kuruluslari ve sivil toplum kuruluslari ile istisareler gerçeklestirerek ortak akli ön planda tutmaya ayri bir önem veriyor. Bu çerçevede Çorum Mecitözü Kaymakami Mustafa Atis, Antakya Ticaret Odasi ve Sanayi Odasi Baskani Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet, AK Parti Meclis Üyesi Ilyas Emre ve Erdemli Mahalle Muhtari Ahmet Çavus ile beraberindekiler, Toprak Mahsulleri Ofisi Kayseri Sube Müdürü Abdülnaim Gülseroglu, Sihhi Tesisatçilar Odasi Dernek Baskani Mehmet Faruk Vural ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Dis Hekimleri Odasi Baskani Umut Kural ve beraberindeki heyet ile Develi Sihli Mahalle Muhtari Yildirim Demirel, Atatürkçü Düsünce Dernegi Kayseri Subesi Yönetim Kurulu Büyükkiliç’a ziyarette bulundular.

Baskan Büyükkiliç, misafirlerini baskanlik toplanti salonu ve makaminda ayri ayri kabul ederek, sohbet etti, istisarelerde bulundu. Ziyaretlerin ardindan açiklamalarda bulunan Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi olarak gönül belediyeciligi ve kucaklayici hizmet anlayisi çizgisinde gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Bütün derdimiz ve çabamiz Kayserimiz ve ülkemiz içindir. Gerek sehrimizde gerek çevre illerimizde kamu kurum kuruluslarimiz ve STK’larimiz ile daima birlik ve dayanisma içerisindeyiz. Ortak bir amaç olan bu güzel sehre ve ülkeye hizmet etmek için ortak akli ön planda tutuyor, bu dogrultuda buldugumuz her firsatta istisarelerimizi yapiyoruz. Bugünde bizleri ziyaret eden her bir kardesimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Her birine çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Samimi ve sicak bir ortamda gerçeklesen ziyaretlerin ardindan Baskan Büyükkiliç’a hediye takdimleri olurken, Büyükkiliç misafirleriyle ayri ayri fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile