Baskan Büyükkiliç, Akkisla'da Üreten Kadinlarla Bulustu

Baskan Büyükkiliç, Akkisla'da Üreten Kadinlarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan ile birlikte Akkisla Kadin Kooperatifi tarafindan hayata geçirilen Yöresel Ürünler Tesisi’nde kadinlarla bir araya geldi. Arslan, Baskan Büyükkiliç’a hizmetlerinden dolayi tesekkür plaketi takdim etti.



Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yogun bir sekilde çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe ziyaretlerine Akkisla ile devam etti. Baskan Büyükkiliç’a Akkisla ziyaretinde Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy ile daire baskanlari da eslik etti. Birlikte birligin ve beraberligin dayanismanin en ihtiyaci oldugu bu günlerde Akkisla ilçesini ziyaret eden Baskan Büyükkiliç, ilçe sakinleri ile bir süre sohbet etti. Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan’dan ilçedeki son durum hakkinda bilgiler alan Baskan Büyükkiliç, yaptigi açiklamada, “Degerli baskanimizla sürekli istisare ediyoruz. Birligimiz, beraberligimiz, dayanismamiz, Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde bu milletin yarasini saracak güçteyiz. Birbirimize sahip çikacagiz, insallah yaralarimizi saracagiz. Allah hepinizden razi olsun. Sayin Valimizle görüstük, selamlari var. Kayserimiz de bu manada büyük sinav verdi. Her zamanki hayirseverligi ile her zamanki insanlara yardim etmeyi ibadet bilen anlayisiyla, tüm sehri, ilçeleri, kurum ve kuruluslariyla oralarda yaralarini sarma yönünde gayret gösterdi” diye konustu.

Büyükkiliç, daha sonra Akkisla Kaymakami Salih Kartal ve Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan ile Akkisla Kadin Kooperatifi tarafindan hayata geçirilen Yöresel Ürünler Tesisi’ni ziyaret etti. Burada üreten kadinlarla bir araya gelen ve yaptiklari ürünleri inceleyen Büyükkiliç, tüm kadinlara emeklerinden dolayi tesekkür etti.

“BURAYA NE YAPSAK AZDIR, BURALARIN CANLANMASI LAZIM”

Burada açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Akkisla’mizin çaliskan, vatansever, gönül insanlarina tesekkür ve tebrik ediyoruz. Sayin Valimizin önderliginde burada kurulan kooperatifimizin ne güzel hizmetler verdigini, burada bu imkânlarini saglayan Kayseri Büyüksehir Belediyemizi de unutmayalim. Birligin, beraberligin bereketini yasiyoruz. Sizler, Allah razi olsun kaygumuza, ülkemize olan sevdamiza sahip çikiyorsunuz, buraya ne yapsak azdir, buralarin canlanmasi lazim” ifadelerini kullandi.

Yöresel Ürünler Tesisi’nde üretilen ürünleri inceleyen Büyükkiliç, “Küçükbas açisindan en önemli merkezlerimizden birisidir. Buralari destekleyelim, buralarda yasayan, üreten canlarimizi sirtimizda tasisak azdir” dedi.



KAYMAKAMDAN BASKAN’A TESEKKÜR

Akkisla Kaymakami Salih Kartal da, Baskan Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “Sayin Valimizin önderliginde tüm ilçelerimizde kooperatiflerimiz kuruldu. Bu anlamlarda Sayin Valimize, sizlere herkesin huzurunda çok tesekkür ediyoruz. Burasi herkese sifa gibi yer oldu” derken, Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan ise “Depremin ilk gününden beri baskanimiz bir agabey olarak basimizda liderlik yapiyor, bizleri tesvik ediyor, minnet duyuyor, tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.



BASKAN BÜYÜKKILIÇ’A TESEKKÜR PLAKETI

Büyükkiliç’a hizmetlerinden dolayi tesekkür plaketi takdim eden Arslan, “Ilçemiz olarak biz sizinle gurur duyuyoruz. Halkimiz da bunu biliyor ve hissediyor. Asfaltindan yoluna kadar her türlü hizmetten dolayi tesekkür ediyoruz. Basta Cumhurbaskanimizin yol arkadaslari olarak bizi sevdiginizi biliyoruz, biz de sizleri seviyoruz. Tesekkür ediyoruz, iyi ki varsiniz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile