Baskan Büyükkiliç; Eskisehir Baglari'nda 3 Mahalle Muhtari Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Baskan Büyükkiliç; Eskisehir Baglari'nda 3 Mahalle Muhtari Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Eskisehir Baglari’nda Selçuklu, Osmanli ve Danismentgazi mahallelerinin muhtarlari ve vatandaslarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.

‘En büyük gücümüz, birlikteligimiz’ siariyla vatandaslarin her zaman yaninda yer alan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, her firsatta Kayserililerle bulusup, sikmadik el, çalmadik kapi birakmiyor.

Her zaman vatandaslar ve esnafla bulusarak sohbet eden, onlarin görüs ve taleplerini dinleyen Baskan Büyükkiliç, bu kapsamda Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Büyükkiliç, burada Selçuklu Mahalle Muhtari Hatice Bagirgan, Osmanli Mahalle Muhtari Beytullah Üregen ve Danismentgazi Mahalle Muhtari Tunay Karaca ile bir araya geldi.

Kayserililerle bulusmaya, onlarin talep ve önerilerini yüz yüze dinlemeye, ihtiyaçlari yerinde tespit ederek aninda çözüm üretmeye ayri bir önem veren Baskan Büyükkiliç, “Bugün Selçuklu Mahallesi’nde vatandaslarimizla bir araya gelerek hep birlikte sohbet ettik. Burada Selçuklu, Osmanli ve Danismentgazi Mahalle Muhtarlarimiz ile hemsehrilerimizin taleplerini dinledik. Ayrica ülkemizin gelecegi olan çocuklarimizla da çok keyifli vakitler geçirdik” diye konustu.

Büyükkiliç, vatandaslarin sevgi ve muhabbetinden duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Açikçasi bu güzel Persembe sabahinda Selçuklu Mahallemizin güler yüzlü insanlariyla birlikte olmak bizlere mutluluk verdi. Rabbim hepimize birlikte huzurla yasamayi nasip eylesin” dedi.

Çocuklara Bellona Kayserispor formasi hediye eden Baskan Büyükkiliç, vatandaslarla günün anisina fotograf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a mahalle gezisi esnasinda Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Hasdal ile daire baskanlari ve KASKI Genel Müdürü Yavuz Çagan da eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile