Baskan Büyükkiliç, Istanbul'da Teknoloji Liderleri Zirvesi'ne Katildi

Baskan Büyükkiliç, Istanbul'da Teknoloji Liderleri Zirvesi'ne Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; Istanbul’da düzenlenen teknoloji, akilli sehir ve yapay zekânin ele alindigi, teknoloji alaninda Türkiye’nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderlerinin tesrif ettigi Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024 Etkinligi’ne katildi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; BMI Business School’un organizasyonuyla gerçeklesen Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024 etkinligine katildi.

Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024 Etkinligi’nde ’Yapay Zekâ Çaginda Akilli Sehirler’ konusunda gelecek beklentileri, trendler ve iyi uygulamalar konusuldu. Etkinlikte, ‘Yapay Zekâ Çaginda Yesil ve Dijital Dönüsüm Odaginda Birlikte Gelistirme’, ‘Akilli ve Dirençli Kent Teknolojileri’, ‘Yenilenebilir Enerjide Yüksek Teknoloji ve Ar-Ge’nin Önemi’ gibi konu basliklari yer aldi. Baskan Büyükkiliç, çok verimli geçen zirve ile ilgili yaptigi açiklamada; "Çok verimli ve anlamli geçen Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde önemli konulari teknoloji alaninda kanaat önderleri ile tartisma ve görüsme imkâni bulduk. Ayrica, zirvede büyüksehirlerden gelen belediye baskanlari Kayseri’ye geldiklerinde planli, düzenli, huzurlu bir sehir gördüklerini ifade etmeleri bizleri çok keyiflendirmistir” diye konustu.

Kayseri’deki akilli sehir projeleri ile kenti sürdürülebilir bir gelecege tasiyacak yenilikçi çözümler ürettiklerini ifade eden Büyükkiliç, “Teknolojinin imkânlarini sonuna kadar kullanmaliyiz, yasamin her alaninda hayati kolaylastirip, verimliligi arttiracagiz” dedi.

Baskan Büyükkiliç’a, Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024 Etkinligi’nde Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcüman da eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile