Baskan Büyükkiliç'tan Sporseverleri Heyecanlandiracak Yeni Bir Proje Daha Açiklamasi Sportif Kayseri

Baskan Büyükkiliç'tan Sporseverleri Heyecanlandiracak Yeni Bir Proje Daha Açiklamasi Sportif Kayseri

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in yeni 5 yil projeleri arasinda yer alan "Sportif Kayseri” mobil uygulamasini hayata geçirmeye hazirlaniyor.

Göreve geldigi 2019 yilindan 2024 yilina kadar alisilagelmis belediyecilik hizmetleri sinirlarini asan ve ‘önce insan’ diyerek birçok proje ile gönüllere dokunan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yeni hizmet döneminde de projeleri vatandaslarin hizmetine sunmaya devam ediyor.

ACES Europe Dernegi tarafindan 2024 yili Avrupa Spor Sehri ünvani verilen Kayseri’de Baskan Büyükkiliç, yeni 5 yil projeleri arasinda yer alan "Sportif Kayseri” mobil uygulamasini hayata geçirmeye hazirlaniyor.

Bu kapsamda, Büyüksehir Belediyesi Akilli Sehircilik ve Bilgi Islem Daire Baskanligi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Spor A.S. is birligiyle hayata geçirilen Sportif Kayseri Mobil Uygulamasi, kentteki sportif etkinlikleri ve amatör futbol maçlarini dijital platforma tasiyor.

"Sportif Kayseri” Mobil Uygulamasi Hayata Geçiyor

Akilli Sehircilik konusunda yaptigi çalismalarla Türkiye’nin öncü belediyeleri arasinda yer alan Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Büyükkiliç’in talimatlariyla "Sportif Kayseri” mobil uygulamasini hayata geçirecek.

Sportif Kayseri Projesi kapsaminda, sporun ve sporcunun gelecegini sekillendirmek üzere Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman baskanliginda verimli bir toplanti gerçeklestirildi.

Encümen Toplanti Salonu’nda gerçeklesen toplantida, yakinda vatandasin hizmetinde olacak uygulamanin detaylari masaya yatirildi.

Kayseri Büyüksehir ile Sehirde Spor Kültürü Dijitallesiyor

Titizlikle hazirlanan bu uygulama, Kayseri’de spor kültürünü yayginlastirmayi ve sehirdeki tüm sporseverlere ulasmayi hedefliyor. Vatandaslarin yerel spor etkinliklerine katilimini tesvik ederek topluluk içinde birlik ve beraberligi güçlendirecek bu uygulama, sporla iç içe bir sehir hayati sunuyor.

Uygulama sayesinde sehirdeki tüm sportif etkinlikler ve amatör futbol maçlari, genis bir kitleye ulastirilarak spora olan ilgi arttirilacak, spor kültürü genisletilecek. Anlik bilgi paylasimi ile spor etkinlikleri ve amatör futbol maçlari hakkinda en güncel bilgiler aninda kullanicilara iletilecek. Tarihler, saatler, etkinlik yerleri gibi tüm detaylar kullanicilarin parmaklarinin ucunda olacak. Kisisel takip ve profilleme özelligi ile kullanicilar, kendi profillerini olusturarak ilgi duyduklari etkinlikleri ve maçlari kolayca takip edebilecek.

Egitici içeriklerin de yer alacagi uygulama içerisinde sporla ilgilenen herkes için saglikli yasam, beslenme ve fitness rehberleri de yer alacak, böylece spora olan merak artacak ve daha bilinçli bir spor kültürü olusacak.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin bu dijital adimi, sehirdeki spor aktivitelerini daha erisilebilir ve takip edilebilir hale getirerek, Kayseri’yi sporla özdeslesen bir sehir haline getirmeyi amaçliyor. Hem spora gönül verenler hem de bu alana ilgi duyanlar için tasarlanan bu uygulama, toplumsal baglari güçlendirmenin yani sira sehrin sportif yüzünü de gözler önüne serecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile