Baskan Büyükkiliç, Vatandaslarla Bayramlasti

Baskan Büyükkiliç, Vatandaslarla Bayramlasti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; Kurban Bayrami’na Hunat Camii’nde kildigi bayram namazi ve bir araya gelerek kucaklastigi vatandaslar ile basladi.

Birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanismanin vesilesi olarak niteledigi Kurban Bayrami’nda Büyükkiliç, sabahin ilk isiklarinda kildigi bayram namazi ile birlikte birlik, kardeslik ve dayanisma örnegi gösterdi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarindan Taner Yildiz, önceki dönem Büyüksehir Belediye Baskanlarindan Mustafa Çelik ve sehir protokolünün yer aldigi bayram namazinin ardindan tek tek vatandaslarla bayramlasan Büyükkiliç, vatandaslarin bayramini tebrik etti, çocuklara bayram harçligi verdi.

Bayram namazi sonrasinda AK Parti Il Gençlik Kollari tarafindan vatandaslara sunulan ikramliklar ve bayram sekeri standina gelen Büyükkiliç, orada da vatandaslarla bulusarak onlara bayram sekeri ikram etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile