Başkan Çakır'dan Konak’a Ziyaret

Başkan Çakır'dan Konak’a Ziyaret

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından Konak’ta yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konak’ta yapılan çalışmaları inceleme gezisine Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten, Alican Bozkurt, bazı daire müdürleri ile Bahçebaşı Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Nas katıldı.

Konak’ın sorunlarının çözümü için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Çakır, Konak’ın giriş caddesi başta olmak üzere Konak meydanı düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çakır, “10 bin metrekare kaplama çalışması yapıyoruz. Buradaki çalışmaları yapmadan önce alt yapı eksikliklerini giderdik. Bu kazı esnasında buradan doğalgaz ana hattını da yaptırdık. Konak Meydanı’nda sulama kanalı geçiyor. Bu kanalın evlerin zeminine zarar vermemesi için boru içine alarak çözeceğiz. Yine Konak’ta yağmur drenaj kanallarını yaptık. Konak’taki eksikliklerimizi bu ayın sonuna kadar tamamlamaya çalışacağız” dedi.

Eski belediye binasının okuma merkezine dönüştürüldüğünü ve burada çocuklara eğitim hizmeti verildiğini, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde 130 öğrenciye SBS hazırlık kursu ve okul derslerine katkı kurslarının verileceğini kaydeden Başkan Çakır, yapılan hizmetlerin tamamlanmasıyla birlikte Konak’ın daha güzel bir hale geleceğini söyledi.

Bahçebaşı Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe ise, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde görüp, incelediğini belirterek, “Buraya kadar gelip mahallemizin sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile