Baskan Çolakbayrakdar, Kurban Yerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Baskan Çolakbayrakdar, Kurban Yerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar; Kurban Bayrami’nin ilk gününde Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki kurban kesim ve satis yerinde personel ve vatandaslarla bayramlasti. Bayram Namazini kurban kesim yerinde eda eden ve ilk kurban kesim islemini izleyen Baskan Çolakbayrakdar, tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik ederek; “Kesim ve satis yerimiz, Türkiye’de sayili ama bizim gibi 11 yildir devam ettiren böyle örnek bir uygulama yok” dedi.

Kayserililere en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek adina olusturulan Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki mobil kurban kesim yerinin teknolojik, hijyenik, sihhi bir kesim alani olmasi ve tüm detaylarin düsünülmüs olmasindan dolayi vatandaslarda memnuniyet olusturuyor. Bayram namazini kurban kesim yerinde vatandaslarla kilan Baskan Çolakbayrakdar, sonrasinda ilk kurban kesim islemini izledi. Yaptigi dini programlarla taninan ve Erkilet’li olan Mustafa Akgül Hoca ile vatandaslarla bayramlasan Baskan Çolakbayrakdar, onlarin sevgisiyle karsilandi. Özellikle çocuklarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çolakbayrakdar, tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik etti. Sonrasinda basin mensuplarina kurban kesim yeri hakkinda bilgiler aktaran Baskan Çolakbayrakdar, modern kurban kesim yeriyle Türkiye’ye örnek olduklarini vurgulayarak; “Öncelikle Allah kabul etsin. Rabbim, saglik ve sihhat içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Vatandaslarimiz; sabahin erken saatlerinden itibaren daha hijyenik sartlarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmek için Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki mobil kesim yerindeler. Kocasinan Belediyesi olarak Erkilet ve diger kesim yerlerimizle ilimiz sakinlerinin Kurban ibadetlerini huzurlu ve sihhi bir sekilde yerine getirebilmeleri için gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin da on birincisini gerçeklestirdigimiz uygulamadan yararlanip, memnuniyetlerini bildirmeleri bizlere mutluluk veriyor. Kesim merkezimizde isinin ehli kasaplar tarafindan kurbanlarin kesiliyor olmasi, en güzel sekilde paketlenip teslim edilmesi halkimiz tarafindan büyük begeni topluyor. Ayrica kesim yerimizde ücretsiz veteriner hizmeti de veriyoruz. Burada kurbanliklar, veteriner kontörlünden geçtikten sonra kesiliyor. Özellikle düzenli bir ortamda çevreyi kirletmeyen bir organizasyon gerçeklestiriyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bütün gayretimiz, insanlarin mutlulugu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi içindir ” ifadelerini kullandi. Baskan Çolakbayraktar, Israil’in Filistin’e uyguladigi soy kirima da deginerek ‘’Gazze’de maalesef insanlar bayram geçiremiyorlar. Israil’in katliamina maruz kalmaya devam ediyorlar. Canlarini kurtarabilme telasi içindeler. Bu bayram vesilesi ile bütün dualarimizda oradaki Müslüman kardeslerimiz için. Insallah en kisa süre içinde tüm dünya Müslümanlarinin huzur içinde bayramlar geçirmesini rabbim nasip etsin insallah’’ dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, daha sonra kurban kesim merkezine gelen vatandaslara kendi elleriyle limonata, ekmek arasi kavurma ve ayrandan olusan ikramlardan servis etti.

Mobil kesim hizmetinin kendileri için büyük kolaylik oldugunu belirten vatandaslar ise mükemmel olarak nitelendirdikleri organizasyondan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile