Baskan Demirezen Açiklamasi 'Kongremize Tek Aday Olarak Girecegim'

Baskan Demirezen Açiklamasi 'Kongremize Tek Aday Olarak Girecegim'

MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen; 17 Eylül Pazar günü yapilacak olan 14. Olagan Il Kongresi’ne tek aday olarak girecegini açikladi.

MHP Il Binasinda düzenlenen basin toplantisinda konusan Il Baskani Demirezen; "Bildiginiz gibi 17 Temmuz tarihi itibariyle Bilge Liderimiz, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin olurlariyla il baskani olarak atanmis bulunmaktayim. Bu süreçte ülküdaslarimizin ve vatandaslarimizin yogun ilgisi ve teveccühüyle karsilastik. Uzak, yakin demeden ziyaretimize gelen bize destek olan tüm gönüldaslarima ve tüm hemserilerime sükranlarimi sunuyorum. Göreve gelisimizin ardindan 16 ilçe teskilatimizin kongrelerini 2 gün içerisinde tamamlamis bulunuyoruz. Bir kez daha bu kongrelerimizin camiamiza hayirli olmasini temenni ediyorum. Heyecan ve samimiyetle çiktigimiz bu yolda simdi de Milliyetçi Hareket Partimizin 14. Olagan Il Kongresini insallah 17 Eylül Pazar günü saat 11.00’da Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklestirecegiz. Kongremize, genel merkezimiz ve teskilatlarimizin destekleriyle tek aday olarak girecegim. Sahsima olan destek ve teveccühlerinden dolayi Liderimiz Devlet Bahçeli, Genel Baskan Yardimcimiz ve Kayseri Milletvekilimiz Ismail Özdemir, Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy, Ülkü Ocaklari Il Baskanimiz Ali Çelik degerli ilçe baskanlarimiz ve yönetimleri ile kiymetli belediye baskanlarimiza sükranlarimi sunuyorum. Milliyetçi - Ülkücü hareketin her bir ferdini ve kiymetli Kayserili hemserilerimi sölen havasinda geçecek toyumuza davet ediyorum" dedi.



"Cumhur Ittifaki ruhuyla, Türk ve Türkiye Yüzyili için canla basla çalisacagiz"

Kongrenin ardindan çalismalara baslayacaklarini da sözlerine ekleyen Demirezen; "Kayserimiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 54 yillik serefli geçmisine caniyla, kaniyla, alin teriyle destek olmus, hareketimizin omurgasini teskil etmistir. Lider, doktrin ve teskilata tam baglilikla, Kayserimiz her dönem ülkücü-milliyetçi kadrolarla temsil edilmistir. Bundan sonra da ayni disiplin ve sevkle Kayserimizde üç hilali dalgalandirmaya devam edecegiz. Kongremizin hemen ardindan yeni ve tazelenmis ülkücü kadrolarimizla birlikte liderimizin gösterdigi ufukta ’2024’e dogru Diyar Diyar Anadolu’ temasiyla çalismalarimiza baslayacagiz. Cumhur Ittifaki ruhuyla, Türk ve Türkiye Yüzyili için canla basla çalisacagiz. Turan’a giden yolun taslarini biz dizecegiz.

Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in her bir ferdinin destegiyle tek aday olarak girecegim kongremize tüm dava arkadaslarimi ve hemserilerimi bir kez daha davet ediyorum. Yapilacak kongremizin hayirlara vesile olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile