Baskan Ekim'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Baskan Ekim'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlama etkinlikleri kapsaminda Osmanbaba Ilk ve Ortaokulu’nda ögrencilerin bayramini kutlayarak ögrencilere kitap hediye etti.

Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile isbirligi içinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlama etkinlikleri kapsaminda Osmanbaba Ilk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada ögrencilerle bir araya gelen Baskan Ekim, çocuklarin bayramini kutladi ve 23 Nisan’in önemine vurgu yapti.

23 Nisan’in Türk ve dünya çocuklari için önemine deginen Baskan Ekim, çocuklarin gelecegin teminati oldugunu söyledi.

Baskan Ekim, bu özel günde çocuklarin sevinçlerine ortak olmaktan büyük mutluluk duydugunu ifade ederek, “Bu özel günde yüreklerimizdeki çocuk sevinciyle bir aradayiz. Çocuklarimizin coskusunu, umudunu ve gelecege olan inancini paylasmak, benim için büyük bir onur. 23 Nisan sadece Türk milleti için degil, tüm dünya çocuklari için bir bayramdir. Bugün milli egemenligimizin temellerinin atildigi, ulusumuzun kurtulus mücadelesinin basladigi gündür. Ayni zamanda çocuklarimizin gelecegi için aydinlik bir yarinlara dogru ilk adimlarin atildigi gündür. Bugün çocuklarimizin güvenligi, mutlulugu ve egitimi için var gücümüzle çalisacagimizi bir kez daha taahhüt ediyorum. Tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve mutluluk dolu bir gün geçirmelerini diliyorum” dedi.

Konusmasinin ardindan Baskan Ekim, okulun tüm siniflarini tek tek ziyaret ederek ögrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi. Her ögrenciye kitap hediye eden Baskan Ekim, çocuklarin egitimine destek olmayi amaçladiklarini da belirtti.

Ziyarete Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Usta da eslik etti. Usta, çocuklarin bayramini kutlayarak, Baskan Ekim’in ögrencilere yönelik duyarliligina ve destegine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile