Baskan Geçit Açiklamasi 'Bayramlar Sevgi Baglarinin Güçlendigi Özel Zamanlardir'

Baskan Geçit Açiklamasi 'Bayramlar Sevgi Baglarinin Güçlendigi Özel Zamanlardir'

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Sehir Mezarliginda kildigi bayram namazi sonrasinda vatandaslarla bayramlasti. Bayramin ilk günü çesitli ziyaretlerde bulunan Baskan Geçit, “Bayramlar, hosgörü ve sevgi baglarinin daha da güçlendigi özel zamanlardir” dedi.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, protokol üyeleriyle ile birlikte Kurban Bayrami namazini eda ettikten sonra vatandaslarla bayramlasti.

Bayramlasmadan sonra vatandaslarla sohbet eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Türkiye’nin bütünlügü için canlarini feda eden aziz sehitlerimizin kabirlerinin bulundugu Malatya Sehitligini ziyaret edip dua etti. Sehit aileleriyle bayramlasarak sabirlar dileyen Baskan Geçit, daha sonra 6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatini kaybeden vatandaslarimizin kabirlerinin bulundugu deprem sehitligini de ziyaret ederek, depremde yakinlarini kaybeden vatandaslara da sabirlar diledi.

Kurban Bayraminda görev basinda olan askerler ve polislerinde bayramini tebrik ederek kutlayan Baskan Geçit, Malatya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanliginin yani sira Battalgazi Devlet Hastanesi de ziyaret ederek hem görev basinda olan personellerin hem de tedavi gören hasta ve hasta yakinlarinin bayramlarini tebrik edip, geçmis olsun dileklerini paylasti.

Tüm vatandaslarin ve Islam Âleminin Kurban Bayramini kutlayan Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit , “Sehir Mezarliginda kildigimiz bayram namazinin ardindan hemsehrilerimizin bayramlarini tebrik ettik. Malatyalilarin, Yesilyurtlularin ve Islam Âleminin mübarek Kurban Bayramlarini en kalbi duygularimla tebrik ederek kutluyorum. Kurbanlarimizi kesecegiz ve bayrami hep birlikte idrak edecegiz. Rabbim bu güzel birlikteligimizi daim kilsin ve daha nice bayramlari huzurla geçirmeyi nasip eylesin. Huzurun, sevginin, sagligin ve bereketin arttigi nice bayramlarda hep birlikte olalim. Kurban Bayrami namazimizi hemsehrilerimizle birlikte kildiktan sonra Milletvekillerimiz ve Belediye Baskanlarimizla birlikte sehitliklerimizi ziyaret ederek ülkemizin varligi ve bagimsizligi için sehadet serbeti içen sehitlerimizin kabirlerine karanfil birakarak dua ettik, sehit ailelerimize sabirlar diledik. Deprem sehitlik alanini da ziyaret ederek burada yakinlarini kaybeden hemsehrilerimizin acilarini paylasmaya çalistik, hep birlikte dua ettik. Onlarin her zaman yanlarinda oldugumuzu bir kez daha ifade ettik. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve felaketlerden muhafaza eylesin. Sehitlerimizin ve hayatini kaybeden tüm vatandaslarimizin mekânlari cennet olsun, ailelerine sabirlar diliyorum. Bayramda görev basinda olan askerlerimizin, polislerimizin, saglik görevlilerimizin ve tüm çalisanlarimizin da bayramlarini kutluyorum.” diye konustu.

Ziyaretleri sirasinda yakindan ilgilendigi çocuklara bayram harçliklarini veren Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, vatandaslarin Kurban Bayrami’ni huzur içinde geçirmeleri amaciyla belediyenin çesitli tedbirler aldigini da kaydederek, görevlendirilen ekiplerin bayram boyunca vatandaslarin hizmetinde olacagini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile