Baskan Geçit Muhtarlarla Istisare Toplantilarina Devam Etti

Baskan Geçit Muhtarlarla Istisare Toplantilarina Devam Etti

Yesilyurt’un yeniden imar ve insa sürecinin planli ve sistemli yürütülmesi için mahalle muhtarlarinin tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmayi kendine siar edinen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, mahallelere yönelik yapilacak tüm çalismalarda muhtarlar ile fikir alisverisinde bulunarak, ortak akilla hareket edeceklerini söyledi.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, ‘Muhtarlarla Istisare Toplantilari’ kapsaminda mahalle muhtarlari ve kurum yetkililerini, Yeni Belediye Hizmet Binasi Toplanti Salonunda agirlamaya devam ediyor. Yesilyurt’un 82 mahallesinin sorunlarini ele alip, kalici çözümler getirmek amaciyla Yesilyurt Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen toplantilara katilan mahalle muhtarlari, mahallelerindeki sorunlari dile getirip gerek belediyeden gerekse de kamu kurumlarindan olan taleplerini paylasiyorlar. Toplantilara katilim gösteren mahalle muhtarlarini tek tek dinleyerek iletilen talepleri bir bir not alan Baskan Geçit, Yesilyurt Belediyesinin sorumluluk alaninda olan hizmetlerin bir an önce yerine getirilmesi için ilgili baskan yardimcilari ve birim müdürlerine talimatlar veriyor.

Geçtigimiz ilk toplantida 19 mahalle muhtarinin sorunlarini dinleyen ve çözümü noktasinda gerekli talimatlari aktaran Baskan Geçit, bu kez de Abdulgaffar, Asagibaglar, Banazi, Bostanbasi, Cemal Gürsel, Çilesiz, Çukurdere, Gedik, Gündüzbey, Hamidiye, Hiroglu, Horata, Karakavak, Koyunoglu, Konak, Mullakasim, Özalper, Samanli, Seyhbayram, Tecde, Turgut Özal, Yakinca, Yavuz Selim ve Zaviye Mahalle Muhtarlariyla bir araya geldi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Müdürlügü, TEDAS, MOTAS, TELEKOM, MEGSAS, Malatya Büyüksehir Belediyesi Yol-Asfalt Daire Baskanligi, MASKI ve AKSA Dogalgaz Il Müdürlügü yetkilileri de toplantida hazir bulunup, kendi görev ve yetki alanindaki çalismalar hakkinda bilgiler paylastilar.

Istisare toplantilarinin verimli geçtigini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Yesilyurt’un 82 mahallesini daha yasanabilir, modern ve güzel bir seviyeye ulastirmak için araliksiz çalistiklarini ifade etti.

Muhtarlar ile kamu kurum yetkililerini bir araya getirdikleri istisare toplantilarindan çikardiklari sonuçlarin Yesilyurt’a yapacaklari hizmetlere ciddi katkilar sunacagini hatirlatan Bakan Geçit, “Ilçemizin hak ettigi güzel yatirimlara kavusmasi için toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. Mahallelerimizin sorunlarini teker teker çözüme kavusturmak içinde muhtarlarimizdan çok büyük destekler aliyoruz. Mahallelerimizin tüm sorunlarini ve çözüm yollarini bilen muhtarlarimiz ile bu anlamda çok güçlü iletisime ve diyalog ortamina sahibiz. Muhtarlarimizla bir ve beraber hareket ederek dogru, planli ve güzel yatirimlarina altina hep birlikte imza atacagiz. Belediye olarak ilçemizi her alanda ileriye tasiyacak, mevcut sorunlarin çözümüne katkida bulunacak hizmetleri karsilikli iletisim, saygi ve sevgi ölçeginde çözüme kavusturacagiz. Bizlerin görevi her mahalleye ihtiyaçlar dogrultusunda esit hizmet götürmektir. Bu dogrultuda mahallelerde ‘gözümüz ve kulagimiz olan’ muhtarlarimizin talep ve çözüm önerileri bizim için kiymetlidir. Toplantilarimiza katilarak fikir ve önerilerini bizimle paylasan muhtarlarimiza tesekkür ediyorum. El ele vererek güzel ilçemizi en iyi yerlere tasiyacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile