Baskan Güler'in Koltuguna Nehir Çagla Oturdu

Baskan Güler'in Koltuguna Nehir Çagla Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in makam koltugu, 75. Yil Cumhuriyet Ilkokulu 3. Sinif ögrencisi Nehir Çagla Bektas’a teslim edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulusunun 104’üncü yil dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Celal Tezcan çocuklari agirladi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda geleneksel hale gelen çocuklarin temsili olarak yönetici koltuguna oturmalari töreninde Baskan Vekili Tezcan, Dr. Mehmet Hilmi Güler’in makamini 3. sinif ögrencisi Nehir Çagla Bektas’a birakti. Temsili Baskan Çagla Bektas’a arkadaslari Ela Sare Vayni ve Mustafa Samet Simsek de eslik etti.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskanligi makamina oturan temsili Baskan Nehir Çagla Bektas anlamli bir konusma yapti. Bektas, “Öncelikle Belediye Baskanimiz Hilmi Güler’e makam koltuguna oturma firsati verdigi için tesekkür ediyor ve saygilarimi sunuyorum. Bugün Büyük Önder Atatürk’ün milli egemenlik atesini yaktigi ve bagimsizliga ulasma yolunda baslattigi mücadelenin en önemli adimidir. Türk milleti için kutlu bir gündür. Atatürk 23 Nisan’i biz Türk çocuklarina emanet etmistir. Bu bayram dünyada var olan tek çocuk bayramidir. Biz çocuklar bunun gururunu yasiyoruz. Bize emanet edilen degerlerimizi Atatürk’ün ilkeleri dogrultusunda koruyacagimiza söz veriyoruz. Bugünün çocuklari yarinin büyükleri olarak gösterdiginiz güvene verdiginiz degere ve sevgiye layik olacagiz. Tüm dünyada baris ve sevgi dolu, çocuklarin mutlu oldugu nice güzel bayramlar umuduyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Temsili Baskan Bektas’in konusmasinin ardindan Ela Sare Vayni ve Mustafa Samet Simsek de isteklerini dile getirdi. Ilk olarak okullarda eksikliklerin giderilmesini talep eden ögrenciler, sokak hayvanlari için de her türlü destegin verilmesini istedi.

Program sonunda çocuklarin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayan Baskan Vekili Celal Tezcan onlara çesitli hediyeler de takdim etti.

75. yil Cumhuriyet Ilkokulu Müdürü Zeki Fidan, Sinif Ögretmeni Nazli Emeksiz, Matematik Ögretmeni Zeynep Kübra Bektas’in da yer aldigi temsili makam devir teslim töreni fotograf çekimi ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile