Baskan Güngör, TOBB Konsey Üyesi Seçildi

Baskan Güngör, TOBB Konsey Üyesi Seçildi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek TOBB Baskanligina yeniden seçilen Rifat Hisarciklioglu’nun olusturdugu TOBB Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey Asil Üyeligine seçildi.

MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, yeniden Baskanliga seçilen TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu tebrik ederek, “Türk Is Dünyasi için hayirli olmasini diliyorum. TOBB Yönetim Kurulumuza, Yüksek Disiplin Kurulumuza, Komisyonlarimiza, Konseylerimize seçilen ve TOBB kurullarinda görev alan arkadaslarimizi kutluyor, görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey Üyesi olarak Manavgat Is Dünyasini Ankara’da en iyi sekilde temsil edecegini kaydeden Baskan Güngör, “is dünyasinin sorun ve taleplerini Ankara tasiyarak çözümü için durmadan, bikmadan, yorulmadan çaba gösterecegiz” dedi.

Baskan Güngör, “ TOBB Baskani Sayin M.Rifat Hisarciklioglu Baskanimiz tarafindan yeni dönemde "Ticaret ve Sanayi Odalari Konseyi" üyesi olarak görevlendirildim. Sahsimi bu göreve layik gören is dünyasinin sönmeyen mesalesi Saygideger Baskanimiz M.Rifat Hisarciklioglu beyefendiye Manavgat is dünyasi ve sahsim adina sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile