Başkan Hiçyılmaz 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Başkan Hiçyılmaz 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Hiçyılmaz, mesajında sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birinin sağlık hizmetlerinin ulaştığı nokta olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, “Sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında en büyük görev sağlık çalışanlarına düşmektedir. Bu kapsamda iyi eğitim almış, nitelikli ve en iyi çalışma şartlarında hizmet üreten sağlık çalışanlarının varlığı toplumumuz için gereklidir” dedi.

Hiçyılmaz, Türkiye’nin dört bir yanında fedakârca çalışan sağlık personelinin her türlü bilgi ve araç donanıma sahip, gelişmeleri takip eden bir anlayışla çalışmalarını sürdürmenin son derece önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

“Sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, onlara daha rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz şartları nedeniyle sağlık çalışanlarımız, bazı zorluklar altında çalışmalarına rağmen böyle kutsal bir mesleği yerine getirmek için büyük çaba göstermektedir. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, sağlık çalışanlarımızın özveriden taviz vermeyen anlayışla toplumumuza hizmetlerini sürdüreceklerine inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelerle insan hayatının kutsallığından taviz vermeden, sabır ve sevgi ile mesleğini yürüten tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile