Baskan Kilca Açiklamasi 'Karatay'imizi Daha Güzel Bir Gelecege Tasimayi Sürdürecegiz'

Baskan Kilca Açiklamasi 'Karatay'imizi Daha Güzel Bir Gelecege Tasimayi Sürdürecegiz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, ‘Karatay Söz Meclisleri’nde vatandaslarla bir araya geldi. Hemsehrilerinin taleplerini dinleyen ve sorunlarin çözümü için gerekli talimatlari veren Baskan Kilca, “Hemsehrilerimizin de katkisi ve dualariyla Karatay’imizi daha güzel bir gelecege tasimayi sürdürecegiz” dedi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, hemsehrilerini dinlemek, taleplerini almak ve varsa sorunlarini çözüme kavusturmak amaciyla sürdürdügü ‘Karatay Söz Meclisleri’nde vatandaslarla bir araya geldi. Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen bulusmada hemsehrilerinin sorunlarini ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar alan Baskan Hasan Kilca, çözüm için belediye baskan yardimcilari ile birim müdürlerine gerekli talimatlari verdi.

“Karatay’imizi daha güzel bir gelecege tasimayi sürdürecegiz”

Karatay Belediyesi olarak “Gönül Belediyeciligi” anlayisiyla hareket ettiklerinin altini çizen Hasan Kilca, her bakimdan daha yasanabilir bir Karatay için ortaya konan fikir ve görüslerin de hizmetlerine yol gösterici oldugunu aktardi. Her zaman vatandasla iç içe olmaya özen gösterdiklerini belirten Kilca; “Hemsehrilerimizin ve ilçemizin ihtiyaçlari dogrultusunda egitimden sagliga, altyapidan kültürel hayata kadar genis bir yelpazede hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hemsehrilerimize hizmetlerimizi ulastirirken istisare kültürü ve çözüm odakli bir anlayis ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda büyük önem verdigimiz ‘Karatay Söz Meclisleri’ de hem bizler hem de hemsehrilerimiz için güzel bir ortam sagliyor. Karatay’da gönül baglarimizin daha da güçlenmesine vesile olan bu bulusmalarda vatandaslarimizin sorunlarini ve taleplerini dinliyoruz, istisarelerde bulunup çözümler üretiyoruz. Konu hemen çözülemeyecek ise ilgili birimlerimize havale ederek konunun çözümü için gayret gösteriyoruz. Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Gönül Belediyeciligi anlayisiyla vatandaslarimizla birlikte karar vermeye ve hizmetlerimizi vatandasimizin görüslerini dikkate alarak gerçeklestirmeye devam edecegiz. Karatay’imizi daha güzel bir gelecege tasimayi sürdürecegiz. Amacimiz, ortak akilla Karatay’imizin yasam kalitesini artirmak. Bu vesileyle, daha yasanabilir bir Karatay için bizlere sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanimizda olan tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Karatayli vatandaslar da ‘Karatay Söz Meclisi’ne katilip talep ve sorunlarini iletebilmeleri dolayisiyla mutlu olduklarini belirterek, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya ilgisinden dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile