Baskan Kilca Açiklamasi 'Sehri Insanin Aynasi Olarak Görüyoruz'

Baskan Kilca Açiklamasi 'Sehri Insanin Aynasi Olarak Görüyoruz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, “Karatay Halk Günü”nde vatandaslarla bulusmayi sürdürüyor.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Karatay Halk Günü”nde vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen bulusmada Baskan Hasan Kilca, Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ve Birim Müdürleri; vatandaslarin talep ve görüslerini tek tek dinledi. Kendilerine iletilen taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlüklerine talimatlar verilirken, taleplerin kisa sürede çözüme kavusmasi için çaba sarf etti.

“Sehri insanin aynasi olarak görüyoruz”

Vatandaslarla dogrudan yapilan görüsmelerin, sorunlarin hizli bir sekilde çözüme kavusmasi çerçevede verimli oldugunu söyleyen Baskan Kilca, seffaf belediyecilik anlayisinin bir geregi olarak belediyenin kapilarinin vatandaslara her zaman açik oldugunu söyledi.

Baskan Kilca, “Haci Bayram Veli’nin, ‘Sen bir sehri insa edersin, o sehir de seni insa eder’ dedigi gibi, sehri insanin aynasi olarak gördük. Insa ettigimiz sehirler tasidiklari ruhla, kimlikle oldugu gibi bizi yansitirlar. Bizler gönüllerimizdeki güzellikleri, iyilikleri bu aziz beldenin tasinda topraginda, her kösesinde yasatmakla yükümlüyüz. Bu çerçevede de birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunun üst seviyede oldugu ilçemizi vatandaslarimizla birlikte yönetiyoruz. Vatandaslarimizin huzuru, sagligi ve mutlulugu için çalisiyoruz. Karatay Halk Günleri’nde 7’den 70’e tüm hemsehrilerimizin talep ve isteklerini bire bir dinleyerek, sorunlara hizli bir sekilde çözüme kavusturuyoruz. Belediyemizle ilgili sorunlarin çözüme kavusmasi için gerekli talimatlari veriyoruz, bununla birlikte farkli kamu ve kurumlara yönelik talepleri de not alarak ilgili yerlere iletiyoruz. Ilçemizin ve hemsehrilerimizin vatandaslarimizin çözüm bekleyen sorunlarini sartsiz ve önyargisiz bir yaklasim içerisinde çözmeye gayret gösteriyoruz. Ihtiyaç sahibi her vatandasimizin istek ve taleplerini üzerimize düsen sorumluluk ve imkanlar ölçüsünde çözüme kavusturduk, bundan sonra da kavusturmaya devam edecegiz. Tüm çabamiz; hemserilerimizin derdine derman olabilmek. Bu makamlar hizmet makami. Hemserilerimizin hizmetkari olarak bizler de bugüne kadar bu anlayisla hizmet etmenin gayretinde olduk. Insallah bu anlayisla hizmet etmeye de devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile