Baskan Maras, AYSO Üyelerini Kongreye Davet Etti
Aydin Sanayi Odasi (AYSO) Baskan adayi Gökhan Maras, tüm üyeleri 6 Ekim’de gerçeklestirilecek olan Olagan Genel Kurul’a davet etti. Maras, “Tüm üyelerimizi, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek için kongremize katilarak oy kullanmaya bekliyoruz” dedi.
Aydin’da çalismalarini sürdüren AYSO’da Olagan Genel Kurul heyecani yasanacak. Efeler ilçesindeki Ata Mahallesi’nde bulunan AYSO hizmet binasinda gerçeklestirilecek olan genel kurulda, AYSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeligi seçimleri yapilacak. AYSO Meclis Baskani Gökhan Maras’in tek baskan adayi oldugu genel kurulda, toplam 720 üye oy kullanacak. 6 Ekim Persembe günü gerçeklestirilecek olan genel kurulda oy kullanma islemi saat 09.00’da baslayip saat 17.00’ye kadar devam edecek.
Kongre öncesi üyelere çagrida bulunan Maras, “Tüm üyelerimizi birlikte üretmek ve birlikte yönetmek için kongremize katilarak oy kullanmaya bekliyoruz. Kongreye katilarak AYSO’ya sahip çikmalarini üyelerimizden istiyoruz. Bütün sanayicilerimizi kongremize katilmalari için davet ediyorum. Ben, üyelerimizin yogun katilim gösterecegine yürekten inaniyorum. AYSO’da sürekliligi devam ettirmek ve hep birlikte odamizi yönetmek için görevimizi layikiyla yapmaya çalisacagiz” diye konustu.
AYSO’da göreve seçilen her baskanin iki dönem görev yaptigini hatirlatan Maras, “Etik olarak böyle bir karar aldik. Yazili bir karar degil, sözlü bir karar. Her baskanimiz iki dönem görev yapiyor ve ardindan yeni baskanimizi seçiyoruz. Bunun bütün herkese örnek olmasini istiyoruz. Görevi birakacak olan baskanimiz Mehmet Yunus Sahin ve yönetimine hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.



















