Baskan Okulu Boyadi, Çocuklarla Seksek Oynadi

Baskan Okulu Boyadi, Çocuklarla Seksek Oynadi

Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, çocuklara sürpriz yaparak birlikte okulun duvarlarini boyadi. Seksek oynayan Kanar, çocuklara tatli ikram etti.

21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasinda devam eden ‘Telafi de Bende Varim’ programina katilan Belediye Baskani Mehmet Kanar, Millî Egitim Müdürü Mustafa Efe ve Kosubogazi Muhtari Hikmet Alpay ile Kosubogazi Okulu’nu ziyaret etti. Ögrencilerle birlikte oyunlar oynayan Kanar, renkli görüntülerin yasandigi program sonunda Kemalpasa tatlisiyla enerji depoladi.

Çocuk oyun alanlarinin çiziminden okul ihata duvarlarinin donatilmasina kadar birçok faaliyetlerin yer aldigi programda, Baskan Kanar ve Milli Egitim Müdürü Efe, 2 Temmuzda sona erecek egitim programi öncesi çocuklara destek verdi.

Mehmet Kanar, “Merhum Yahya Kemal’in ’’Bin atli akinlarda çocuklar gibi sendik. Bin atli o gün dev gibi bir orduyu yendik!’’ beyti bu anlamli organizasyonu özetliyor. Bizler egitim ve ögretimi cehalete karsi baslatilmis bir akin olarak görüyoruz. Tek tiplestirici ve kati egitim modeli yerine, katilimci ve eglenerek ögrenme modeli bu anlamda en güçlü silahimiz. Kosubogazi Ilk ve Ortaokulu ögrencilerimizle duvarlara çizdigimiz resimler hepimizin hatirlarinda yerini koruyacak. Sek sek oynayarak tazeledigimiz ritmik sayi bilgileri belki bir matematikçinin temellerini atacak. Bazen evlatlarimiza sicak ve bogucu gelen sinif ortamindan çikip hayatin içine karismak çok güçlü bir motivasyon. Bu anlamli organizasyonda emegi geçenlere tesekkür ediyorum’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile