Başkan Özden, Kamyoncular Kooperatifini Ziyaret Etti

Başkan Özden, Kamyoncular Kooperatifini Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek esnafın, istek ve taleplerini dinledi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Sınırlı Sorumlu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mustafa Ok ve kamyoncu esnafına ziyarette bulundu.

Başkan Özden’in ve ekibinin kamyoncular kooperatifine gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mustafa Ok, daha önce esnaf olarak iş bulmakta çektikleri sıkıntıları, Belediye Başkanı Özden’in destek ve çalışmalarıyla büyük bir oranda giderdiklerini söyledi.

Desteklerinden dolayı teşekkür eden Ok, ’’Yaşadığımız sıkıntıları başkanımıza bildirdik. Sağ olsunlar kendileri bizzat ilgilenerek çevredeki fabrikalarla yaptığı görüşmeler neticesinde bu konudaki sorunlarımızı aştık. Şuanda birçok fabrikadan iş almaya başladık. Şahsım ve esnafım bu konuda size ve ekibinize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizde kendilerini mahcup etmemek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’’ dedi.

Kooperatif yönetimi ve kamyoncu esnafına desteklerinin süreceğini söyleyen Başkan Özden ise, ’’Biz sizler tarafından bizlere verilen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadarda ilçemizde yaşayan herkese destek olmak istiyoruz. Siz bize taleplerinizi bildirdiniz bizde bu konuda elimizden geldiği kadar bir şeyler yaptık. Bu ilçe hepimizin, siz varsanız biz varız’’ diye konuştu.

Daha sonra kamyoncu esnafı ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özden, ilçede yürütülen imar uygulamaları, alt yapı ve asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile