Baskan Özlü'den Parklara Yakin Takip

Baskan Özlü'den Parklara Yakin Takip

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, merkez mahalleleri genelinde baslatilan park tadilatlari ve yeni parklara yönelik çalismalari yakindan inceledi. Düzce Belediyesi, 2022 yili içerisinde muhtelif mahallelerde mevcut parklarin tadilatlarinin yani sira yeni park yapimlarina hiz verdi. Baskan Faruk Özlü, belediye birimlerinin çalismalari neticesinde yapim çalismalari tamamlanan ve devam eden park alanlarini ziyaret etti. Ilk ziyaretini Konuralp bölgesinde yapimina baslanan Konuralp Gazi Parkina gerçeklestiren Baskan Özlü, çalismalari takip ederek, parki kullanan vatandaslarla etti. Ardindan Terzialiler ve Çiftepinarlar Mahallelerine kazandirilan muhtarlik binalarini gezen Baskan Özlü, yeni binalarin hayirli olmasini diledi.

Baskan Özlü, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Arapçiftligi, Siralik ve Beyciler ve Karahacimusa Mahallelerinde ki park alanlarini ziyaret etti. Karahacimusa Mahallesi parki incelemesi esnasinda ilkokul ögrencileri ile bir araya gelen Baskan Özlü, park alanina geçerek ögrencilerle birlikte parka fidan dikti.

Faruk Özlü, son olarak Camikebir Mahallesi eski film platosunun bulundugu alanda yapilmasi planlanan 23 Nisan Parkina geçerek alan incelemesinde bulundu ve proje detaylarina yönelik bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile