Baskan Sahin Engelliler Ve Aileleriyle Iftarda Bulustu

Baskan Sahin Engelliler Ve Aileleriyle Iftarda Bulustu

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Ramazan ayi dolayisiyla düzenlenen iftar programinda engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Bilecik’in Osmaneli Ilçesi’nde düzenlenen iftar yemegine Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin ve çok sayida vatandas katildi.

Iftar programinda Baskan Sahin, engelli bireylerle ve aileleriyle bir araya geldi.

"Münür Baskanimiz her zaman yanimizda olmustur"

Engelliler adina konusma yapan Osmaneli Engelliler Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Özden Karip "Bizleri bir araya getiren Münür Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Kendisi bizlerin her zaman yaninda olmustur ve olmaya da devam ediyor. Baskanimiz bizler için çok degerli projeler hayata geçirdi. Bizlerin yasamlarini kolaylastirma konusunda tüm imkanlarini sefer ediyor. Dün oldugu gibi bugün de kendisinin her zaman yanindayiz. Bu yemegin düzenlenmesinde emegi geçenlere ve bizleri yalniz birakmayarak iftar yemegimize icabet edenler çok tesekkür ediyorum” dedi.



"Sizlerle beraber olmak ve ayni sofrayi paylasmak çok güzel"

Iftar sonrasi konusan Belediye Baskani Münür Sahin, özel bireylere ve ailelerinin her zaman yanlarinda olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini ifade ederek, "Öncelikle tüm dostlarimizla beraber oldugumuzdan dolayi çok mutlu oldugumu söylemek istiyorum. Ramazan ayinda dini vecibelerimizi yerine getirirken ayni zamanda sosyallesiyoruz. Sizlerle beraber olmak ve ayni sofrayi paylasmak çok güzel. Geldiginiz için tesekkür ediyorum. Bizim için sizlerin yeri bambaska basta Kaymakamimiz olmak üzere Belediye Baskani olarak ben ve tüm personelimiz engellilerin tüm konularina hassasiyetle yaklasiyor. Ben, her zaman sizlerin yaninda oldugumu ve sizlerle bir arada olmaktan dolayi duydugum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile