Baskan Taban'dan Personele Dogum Günü Kutlamasi

Baskan Taban'dan Personele Dogum Günü Kutlamasi

Inegöl Belediyesi’nde Eylül ve Ekim ayinda dogan 17 ayri müdürlükten 122 personel için dogum günü kutlamasi yapildi. Baskan Alper Taban, personel ile Inegöl Mutfaginda yemekte bir araya geldi.

Inegöl Belediyesi’nde sehrin gelisimi ve vatandaslara en iyi hizmetin sunulmasi adina gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Baskani Alper Taban’in talimatiyla dogum günü kutlamasi düzenlendi.

Inegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçeklestirilen dogun günü bulusmalarinin ilki Mart ayinda yapilmisti. Eylül ve Ekim ayinda dünyaya gelen personellerin dogum günü de bugün Besinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yapilan bulusmayla kutlandi.

Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü ile Insan Kaynaklari Müdürlügü is birliginde düzenlenen organizasyonda, önce personellere Inegöl Mutfaginda ögle yemegi ikram edildi. Ardindan Besinci Mevsim Kültür Merkezi çok amaçli salonunda bulusma gerçeklestirildi.

Burada personele yönelik selamlama konusmasi yapan Belediye Baskani Alper Taban, “Bugün sizlerin dogum günü vesilesiyle bir aradayiz. Her gün kutlama kalabalik bir ekip oldugumuz için zor oluyor ancak böyle toplu sekilde en azindan hem bir araya gelmek hem de bu özel gününüzü tebrik etmek istedik. Nihayetinde hatirlamak ve hatirlanmak güzel duygular. Ben hatirlandigimda hosuma gidiyor, o yüzden biz de sizleri hatirlamak istiyoruz. Ben bu vesileyle her birinize yeni yaslarinizin hayirli olmasini diliyorum. Burada hemen her müdürlügümüzden arkadaslarimizi görüyorum. Ben sizleri tanimaktan ve sizlerle çalismaktan dolayi son derece mutlu oldugumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Konusma sonrasi personellerle birlikte pasta kesimi yapildi. Daha sonra hediye takdimi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile