Baskan Zolan Ile Halk Günü Bulusmalari Sürüyor
Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in her ayin ilk çarsamba günü vatandaslarla bir araya geldigi halk günü bulusmasi yapildi. Denizlililerin yogun ilgi gösterdigi programda Baskan Zolan, hemsehrilerinin istek, öneri ve sikayetlerini dinledi.
Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in Agustos 2015’te baslattigi ancak pandemi dolayisiyla ara verdigi halk gününün Kasim ayi bulusmasi yapildi. Her ayin ilk çarsamba günü düzenledigi halk günü bulusmasinda bir kez daha vatandaslarla bir araya gelen Baskan Osman Zolan sabahin erken saatlerinden itibaren vatandaslarin istek, öneri ve sikayetlerini dinledi. Denizli Büyüksehir Belediyesi Halkla Iliskiler Birimi’nde gerçeklesen programa Baskan Osman Zolan’in yani sira Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin, Seval Gebes ve Ömer Faruk Özer ile Büyüksehir Belediyesi DESKi Genel Müdür Yardimcisi Halil Ibrahim Buldas ve daire baskanlari katildi.
Halk günü bulusmalarinin ayri bir önemi var
Randevusuz bir sekilde sabahin erken saatlerinden itibaren vatandaslari dinleyen Baskan Zolan, pandemi dolayisiyla ara verdikleri ancak Temmuz 2022’den beri her ayin ilk çarsamba günü gerçeklestirdikleri halk günü bulusmasina yogun katilimla devam ettiklerini söyledi.
Vatandaslarla sürekli iletisim halinde olduklarini ancak halk günü bulusmalarinin ayri bir önemi oldugunu kaydeden Baskan Zolan, “Halkimiza hizmet etmek için, milletimizle beraber olmak için variz. Burada vatandaslarimizla çok güzel istisareler yapiyoruz. Denizli’mizin dertleriyle dertleniyor, çözüm önerileri sunuyoruz. Katilim saglayan tüm vatandaslarimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.



















